Wpis z mikrobloga

Jak sobie przypomne ile jeszcze 2 miesiace temu wpieprzalem w siebie to mi sie nie dobrze robi. Prawie codziennie cola 1l z cukrem, czekolada, czipsy, wielki obiad, kolacja wielka i syte sniadanie xD + cukierki. i to chyba przez pol roku To musialo byc z 4000kcal jak nic. A teraz czilling 1600 kcal od poltorej miesiaca i z 74 do 67. A moja optymalna waga to 63 :) No leci sobie powolutku, nic nie naciskam, nie chodzę głodny, a jak mam ochote raz na 2 tyg na czipsy to wliczam je w kalorie i jem mniejszy obiad albo salatke. Naprawde, ja juz widzialem jak waze 74 ze czlowiek staje sie wieprzem, rosnie druga broda, bandzior. Nie mozna na siebie w ogole patrzec. Nie rozumiem jak mozna sie spasc do takiej otylosci XD przeciez to widac po sobie w lustrze :D No chyba ze rozwaliliscie lustro jak Arnold Boczek w Kiepskich #odchudzanie #dieta #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@littlepieceofheaven: u mnie to samo zacząłem sobie ważyć 79 kg przez tą kwarantanne czyli przytyłem około 5 kg i teraz się ogarnąłem i po prostu w--------m mniej i już zaczyna mi lecieć waga w dół. Nie rozumiem jak ktoś może tak żreć żeby upaść się na przykład do 120 kg wagi że ma juz bebzon okrągłą polacką morde i grube tłuste łapy. Przecież taką tusze choduje się miesiącami to co
  • Odpowiedz
Wagę mam ciągle taką samą niezależnie czy dużo się ruszam czy siedzę na dupie całymi dniami.

@keleris_: Mój brak w Twoim wieku miał identycznie. A w okolicach trzydziestki w rok wskoczyło mu +25-30 kg bez żadnej zmiany w żarciu czy ruchu.
  • Odpowiedz