Wpis z mikrobloga

@siodemkaxx: Właśnie o tym mówię że słyszałem nawet w telewizji że rolnicy proponują 300-400 zł za dniówkę ale jak to się ma do tego że 2,5 zł za koszyk? Przecież nazbierasz 3-4 max na godzinę pracując normalnie. To wyjdzie 300 zł? Jakos nie chce mi się wierzyć. To 300 zł to coś czuję że za 15 godzin pracy ostro z-----------c..
  • Odpowiedz
@zzyciemsiepojednaj: no to ja nie wiem ;) ale opisuje to co widzę, po coś z tym poletkiem takie bajery wywijają ;)
moze lepiej jesteś w stanie ocenić po co co roku na nowo obsadzane, bo to że poletko reklamowe to jasne i sprzedają też jasne ;) reszty znaczy się już nie rozumiem, po co ale robią
  • Odpowiedz
@siodemkaxx ziomek, ludzie ktorzy robia sobie kompoty I dżemy w domu w dalej na giełdach szukają przetworówki i jak znasz kilku właścicieli warzywniakòw to bywa że zapisy robią na taką senge.
A jak masz pole podlewane i wyścielone to czysty dorodny owoc przetworowy może śmiało konkurować z tymi gąbczastymi rozwodnionymi deserówkami które tylko oko cieszą.
  • Odpowiedz
@Pantegram pracuje sie max 10h dziennie z godzinną przerwą, czasami pracuje sie troche rano, w poludnie jak upał to przerwa i triche wieczorem... jak bedziesz sie o--------ł to zarobisz minimalną, jak masz chęci i troche sie ruszasz to zarobisz minimum te 250zł na dzień, czego nie zarobisz w zadnej innej pracy bez doswiadczenia, wyksztalcenia i wymagań...
  • Odpowiedz