Aktywne Wpisy

Zmorka +7
potraficie odczuwać empatię wobec narkomanów?

#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000010152
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_1590126887p7K42EB9PZXtxNcoNzKqaT.jpg
PobierzFakt 1: ta dyskusja jest zawsze tak samo jałowa. Niektóre rzeczy robi się łatwiej na windowsie, inne na linuxie. Głównie zależy to od tego, z myślą o jakim systemie dane środowisko było projektowane.
Fakt 2: tak, linux na ogół działa szybciej i nie zakakuje użytkowników przymusowymi
A czy na windowsie mogę zrobić wszystko to co na linuxie
Nie wiem kiedy i jakiego Linuksa używałeś ale serio żadna z tych rzeczy obecnie nie wymaga korzystania z konsoli w takim np. Ubuntu 18.04 (sprzed 2ch lat) albo 20.04 (ostatnia wersja).
Owszem, są nadal różnego rodzaju kaszanki z Linuksem. Zazwyczaj dotyczą kompatybilności sprzętu od producentów, którzy mają w------e, a open-source'owe starania ogarnięcia sterowników przez community zawsze są trochę do
Głupie zainstalowanie programu w Windowsie to parę kroków, na linuxie często trzeba w terminal wchodzić czy menedżer pakietów co dla niektórych może być problematyczne.
Na linuxie też oglądanie filmów to katorga, sam się przez to zastanawiam nad powrotem do Windowsa. Nie po to kupowałem lapka z kartą graficzną aby
@szpongiel: jakich narzędzi brakuje? Proszę konkrety ( ͡° ͜ʖ ͡°)