Aktywne Wpisy

shadoww +2
Niech ktoś mi powie jak zgrać j----e zdjęcia i filmy z iPhone które mam w pamięci telefonu na komputer normalnie po kablu, po podłączeniu iPhone do kompa i włączeniu aplikacji Apple Devices nic tam nie ma, przez aplikację Zdjęcia i Filmy (Windows 10) pokazuje 2 nagrania i jedno zdjęcie których nie da się i tak zgrać, a po wejściu w pamięć iPhone przez Eksplorator Plików pokazuje jakieś 5 folderów w jednym nic
CoDwa +60
Ile napiwku dajecie lekarzowi na prywatnej wizycie? 20% wystarczy? Co prawda boli mnie wydawanie na wizytę 500zł ale jak sobie przypomnę że on miał ciężkie studia to bez problemu wyciągam dodatkowe 200zł z kieszeni
#lekarz #lekarz100k #zarobki
#lekarz #lekarz100k #zarobki

źródło: comment_1590039409Y8OvTEg7aExwhfQUG1SMCP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
¯\_(ツ)_/¯
@CampTrump: nie zasypiajcie w przeciągu, bo wam nerki przewieje i będą problemy ;/
Codziennie tak samo XD Potem myśli i zasnąć nie można. Ale w pewnym momencie olśniewa mnie - przecież znam super techniki szybkiego zasypiania komandosów. I to ostatnia zawsze myśl na wieczór
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1590060428MAemS3Sd0BIjYO7f30Tpib.jpg
PobierzŻadna skrajność nie jest dobra. Dlatego uważam, że
@Krogan: W taoizmie i byciu tu i teraz nie chodzi o to, by żyć chwilą zgodnie z horacjańskim carpe diem i nie planować jutra. To bardzo często spotykana błędna dychotomia.
https://medium.com/@bryanye/a-false-dichotomy-living-in-the-present-or-planning-for-the-future-1c6f66a02099
Z braku laku zaciemniony na maksimum telefon i przeglądanie debilizmów w gorących dyskusjach aż mózg powie sobie "dość".
Komentarz usunięty przez autora