Wpis z mikrobloga

Ile napiwku dajecie lekarzowi na prywatnej wizycie? 20% wystarczy? Co prawda boli mnie wydawanie na wizytę 500zł ale jak sobie przypomnę że on miał ciężkie studia to bez problemu wyciągam dodatkowe 200zł z kieszeni

#lekarz #lekarz100k #zarobki
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CoDwa: oklepane są te koperty z gotówką. Dalibyście coś od serduszka. Ja ostatnio dałem voucher na wczasy na Seszelach. Takie trudne studia mieli, uczyć się musieli biedaki. Teraz też, ledwo łączą koniec z końcem, na 3 etaty robią, to sobie chociaż na egzotycznej wyspie odpoczną.
  • Odpowiedz
@CoDwa: mordo, za cienszkie studja jednemu oddałem kawalerkę po dziadku.
Miała być przepisana na mnie, ale ja nie miałem ciężkich studiów to mi się nie należy.
  • Odpowiedz
@CoDwa: Moja babcia, jak dziadek był w szpitalu, to specjalnie poleciała z kopertą dać tym konowałom hajs żeby się nim zajęli, a oni potem pewnie mieli bekę że baba daje im jakieś grosze, a dla niej to były spore oszczędności.
  • Odpowiedz
zawsze trzeba zostawić im na jedzenie, pamiętacie że podczas covidu mieli zarobki ponad 2x większa za fatygę i wtedy ludzie organizowali zrzutkę na pizze dla lekarzy?
  • Odpowiedz
@CoDwa: ja do koperty wkładam kartke i rysuje markerem uśmiech oraz piszę "Wszystkiego dobrego" polecam,przecież ludzka wcięczność jest lepsza od pieniędzy i każdy lekarz to doceni
  • Odpowiedz
Ja ostatnio przyniosłem lekarzowi flachę dobrej w----y. Jak zobaczył to kazał mi to zabrać z powrotem, bo ma już cały garaż takich flaszek i nie ma gdzie trzymać swojego porsche.
  • Odpowiedz