Wpis z mikrobloga

@Jarasznikos: jak żyjesz u mamy pod kloszem to może masz dobre zdanie o Polskiej policji bo nie wiesz jak ona dziala i kto tam pracuje.

Nie chce mi sie rozpisywac ale mam porownanie 22 lat życia w Polsce i 11 w UK...
  • Odpowiedz
@Trzesidzida:

Pisowcy niczym col. Cargill:

Pułkownik Cargill, prawa ręka generała Peckema, potężny, rumiany mężczyzna, przed wojną był czujnym, bezwzględnym i energicznym dyrektorem handlowym. Pułkownik Cargill był złym handlowcem. Był tak okropnym handlowcem, że wyrywały go sobie firmy zmuszone ze względów podatkowych wykazać straty. W całym cywilizowanym świecie, od Battery Park do Fulton Street, znano go jako człowieka, na którym można polegać, kiedy chodzi o szybkie obniżenie stopy podatkowej. Jego usługi
  • Odpowiedz
@twoi_oyciec: Ja miałem kilka razy z nimi spotkanie i zawsze byłem miły i nawet pogadać się dało bo skakanie do gliniarza bo przyłapał na piciu piwa to idiotyzm ale fakt teraz PiS im z----e reputację niestety:/
ps. I nie mówię tu o gliniarzach co nie raz są filmiki jak odwalają jakąś akcje bo zazwyczaj to chłopaki czy dziewczyny co chcą w spokoju o-----ć swoje godziny i fajrant:P
  • Odpowiedz