Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2220
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Partyzant91 dlatego jak zdecyduje się na dziecko to będę chciała rodzić i wychowywać je w cywilizowanym państwie, szkoda nerwów i szkoda twojej żony, ale to też wasz wybór żyć w Polsce gdzie stan opieki szpitalnej jest znany.
  • Odpowiedz
@Partyzant91: kupuj na szybko jakąś lodówkę turystyczną 230V na olx, potem ją za tyle samo odsprzedasz. Tylko jak będziesz dzwonił się umawiać to wspomnij, że to dla żony w szpitalu to Cię raczej żaden frajer nie oszuka.
  • Odpowiedz
@Bordomir dieta, która jest ułożona pod stan zdrowia, nie jest widzimisiem, ale elementem kuracji. Szpital to miejsce, gdzie o zdrowie się dba, a serwowane posiłki koło zdrowych nawet nie leżały. Mój dziadek cukrzyk miał taką dietę dla cukrzyka w szpitalu, że przez cały jego pobyt cukier skakał mu jak szalony. Gdzie sens i logika
  • Odpowiedz
i dostaje taką kolację

@Partyzant91: Gdzie tak karmią? Moja żona była dwa razy w tym samym szpitalu (Ujastek) na porodach i jedzenie sobie bardzo chwaliła. Może nie było "zagranicy", ale poziom dobrego baru mlecznego był osiągnięty, czyli takie przyzwoite minimum.
  • Odpowiedz
@Partyzant91 u mnie to samo żona na patologie ciąży w Bytomiu , a na obiad 1/5 paczki ryżu z jakimś jabłkiem. Ostatnio na śniadanie chleb z masłem i drożdżówka. No kvrwa zbilansowana dieta w hvj. Magnez i priobotyki też sam musiałem kupować...
  • Odpowiedz