Aktywne Wpisy

TheTostu +59
Uwielbiam sobie wchodzić na fanpejdż Pełnomocnika Prezydenta m.st. Warszawy ds. komunikacji rowerowej. Zawsze lubię sobie podejrzeć komentarze, z których większość to jakieś randomy, które nawet nie mieszkają w Warszawie.
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
źródło: 600195798_1438845977809079_8931554856160752060_n_jpg
Pobierz
Anonymus03 +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#linux
źródło: comment_15886751024FVJ4B4CEtTfWBclCwxGvb.jpg
Pobierzźródło: comment_1588675425u35A3G5CoGzfxojCTrJpB3.jpg
PobierzJeżeli chodzi o tworzenie nowego pliku na pulpicie prawym przyciskiem myszy, to mea culpa, faktycznie nie ma takiej opcji, ale nigdy jeszcze nie potrzebowałem czegoś takiego zrobić. Czasem przy przejściu z windowsa na linuxa warto nie próbować kopiować wszystkich rozwiązań, tylko zastanowić się, czy nie ma lepszych/wydajniejszych zaprojektowanych pod ten system.
A no widzisz. Dla mnie najprościej jak na szybko pracuje jest użycie pulpitu prawym klikiem, nie wiem co tu może być prostsze.
moim zdjanuej poprzednik gnome - Unity był o wiele lepszym de.
To, mam kde instalowane jeszcze przez nierozwijaną już dystrybucję Antergos, a później podmienialem repo na archa według jakiegoś poradnika po znianie płyty głównej i wszystko dalej dobrze działa od jakichś 3
@LazyInitializationException: nawet jak przeglądam losowe wątki na redicie w celu poszukania info jak przystosowac kde do ekranu dotykowego to ludzie piszą, że losowo się crashuje xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@LazyInitializationException: To nie był wątek o narzekaniu na kde. To był wątek o DE na ekrany dotykowe i soft do tego. Gościu zachwalał kde ale pisał, że mu się crashuje. Dlatego kisnę xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@LazyInitializationException: Trochę, np jak ktoś pytał o konkretny soft.
@Kryspin013: Nie wiem jak Fedornik ale kubuntu nie używaj. Oni implementują kde byleby tylko było i reszte mają gdzieś.