Aktywne Wpisy
miekki_am +512
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +57
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No

#linux
Komentarz usunięty przez moderatora
@LazyInitializationException: a to soory, pomyliło mi się jak się wysypało ostatnio (średnio raz na dwa tygodnie).
Komentarz usunięty przez autora
wow. u mnie się wywalało kilka razy dziennie. zrobiłem nawet skrypt na pulpicie do restartowania KDE, żeby sobie przyśpieszyć proces
@LazyInitializationException: jednemu spoko, ale kilku osobom na kilku różnych configach? Z kim bym nie rozmawiał, nawet jak mam znajomych, którzy są fanami kde to też często miewają powtarzalne bugi takie same jak u mnie: dla przykładu okropny tearing obrazu w kde przy kilku monitorach (występuje tylko w kde, bug jest dość znany).
@TenTypZez: Akurat gnome jeśli chodzi o stabilnośc to też nie grzeszy xD
@TenTypZez: Obecnie piszę z gnome bo testuję go pod ekran dotykowy. Działa mi spoko. Przez ostatni rok się chyba sporo zmieniło w gnome - szczególnie przez poprawki canonical. Ale wcześniej w gnome miałeś wycieki pamięci, jakieś dziwne glitche graficzne z odświerzaniem ekranu przy animacjach (canonical naprawił) i jak testowałem na integrze intela icore 3 gen to też działało
Co do braku możliwości utworzenia pliku na pulpicie, to aż sprawdziłem, nie ma żadnego problemu, aby tam utworzyć plik. Gdzie się z takim błedem spotkałeś?