Wpis z mikrobloga

@Anonymus03: jak ona sama siebie wyjaśniła. Sama wytłumaczyła, że to kobiety kształtują rynek matrymonialny i to one decydują czy jakiemuś facetowi dadzą dzieci czy nie. I też jasno stwierdziła, że znaczną część facetów zawsze dzieci nie miała, a że hipergamia i dostęp do najlepszych samców się zwiększył to też liczba facetów bez kobiet i dzieci się zwiększyła. Ale musiała dodać tresurę beciaków czyli to wina chłopów bo za mało się
  • Odpowiedz
@Anonymus03: Pod presją środowisk walczących o prawa kobiet, państwowy tinder będzie musiał zaciągać dane z komisji wojskowych na temat wzrostu. Koniec z molestowaniem poprzez dodawanie sobie 5cm wzrostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeszcze napisz że ta kobita uważa się za przedstawicielkę lewicy, to buchnę śmiechem, bo z jej postu bije pochwała darwinizmu społecznego, wręcz zoologicznego.

@niecodziennyszczon: jeśli ty, ja, wykopek o tym powie, to jest to szuria i literalnie AZIZM. Ale jeśli kobieta, to oryginalna, odważna i w sumie prawdziwa teoria.

A tak na serio, to prawda. Ludziom wyszłoby na lepsze, gdyby oddawały się chadom-naukowcom, wręcz pływałyby w ich spuchie, jak kobiety
  • Odpowiedz
Całe szczęście, że ten naród wymiera. Polacy są tak głupi długofalowo, że nie zasługują na istnienie.

@Sathanas_Gloriam: ludzie* Polaków po prostu poznałeś najlepiej. Powiem Ci tak, w UK są takie uł-my (nie na wsi, normalne duże miasto, naprawdę duże), że musiałem typowi młodszemu ode mnie o 3-5 lat (ja mam 35) robić podstawowe rzeczy w domu jak wymiana żarówek etc. A ja totalnie nie mam z tym doświadczenia. Oni mają
  • Odpowiedz
@Anonymus03: Ale to klasyka u "psycholoszek" na lewicy. Jeden chad ma obrabiać 5 p0lek, a polowanie na nasienie ma być po klubach, albo na specjalnych grupach (tak są takie, gdzie chady oferują możliwość zalania femoida ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Oczywiście jak napisał @centerario oficjalnie to wszystko wina inceli wykopków mizoginów przegrywów, i dlatego im się do----e podatki na utrzymanie tego poj-----o systemu. ¯\(ツ)/¯ Ciekawe, kiedy
  • Odpowiedz