Aktywne Wpisy
Mineciarz69 +12
p0lki wolą skakać bo bolcach mokebe, dowód statystyczny
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
Szumimiwelbie +27
#!$%@? dla mnie poznawanie ludzi to jest jakaś kompletna abstrakcja, jak to się robi? Podbijasz do kogoś "hej zostaniesz moim kolegą?" czy #!$%@? co
Nie potrafię nawet sobie tego wyobrazić
#przegryw
Nie potrafię nawet sobie tego wyobrazić
#przegryw
Jeśli nie odpuszcza - spotykajcie się ale daj jej czas. Nie pokazuj, że obawiasz się friendzone - poczuje presje, że chcesz z nią być w związku albo wcale (w sumie tak jest ale ona nie może tego poczuć bo inaczej
No hipokryzja kobiet, sama się nie odezwie, ale żeby Tobie wypomnieć to pierwsze ;)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD przemysl to serio
@Rocket_slayer: No tak, bo ogarnięta i porządna kobieta nie może się do faceta pierwsza odezwać, aby w ten sposób pokazać zainteresowanie. Gdzie te kobiety.
Nie rób z odzywania się pierwszą czegoś mitycznego.
Jeśli by tak zrobił to nie przenosi odpowiedzialności inicjacji kontaktu tylko na nią, bo z jakiej racji? Zapewne na początku znajomości on w większym stopniu się odzywał i co? Nie widzę żeby
Kiedyś myślałem że rady głupich pijanych koleżanek to szczyt. Potem odkryłem wykop
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rocket_slayer: brzmi bardzo desperacko, a Twoje zachowania wczesnie needy.
Niektore laski sa bardziej otwarte, inne mniej. Byc moze jest taka zdziczala, niedotykalska - to sie czasem zdarza.
Po prostu musisz jej dac wiecej czasu, ale tez nie musisz sie skupiac na niej przesadnie i mozesz szukac kogos bardziej kontaktowego jednoczesnie
W takich sytuacjach "chlodzisz", mowisz ze sie zastanowisz albo ze sie odezwiesz za tydzien bo jestes zajety...
"Ze zobaczymy"
to zdradza Twoje i tak oczywiste intencje.
Flitr to kwestia niedomowien, a Ty pierwsze co robisz to wyjasniasz...
@Rocket_slayer: bo to ona Cie redpilluje, a nie Ty ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Postaw jej jakies warunki, powiedz zeby to ona do Ciebie przyjechala