Aktywne Wpisy
Teuvo +26
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +11
Czy ktoś ma androida z tych lat? Macie tam aktualizacje? Ktoś ma w ogóle dobrze działającego Androida z 2015?
Tylko proszę bez wojenek. Ja nikogo nie zamierzam przekonywać do Iphone, ani zniechęcać do innych telefonów. Każdy ma swojego faworyta i niech tak zostanie.
Zapraszam do dyskusji.
#ios #iphone #apple #android #samsung #telefony
Telefony wymieniam rzadko, bo bardzo przywiązuję się do sprzętu i nie lubię czynności przeglądania parametrów technicznych przed zakupem. Mało
@ostatniwrankingu: No, długie wsparcie jest fajne, ale już nie oszukuj ludzi, że nadal działa bardzo dobrze, bo tak nie jest. Wiem, bo mam.
1. W iPhone również możesz wgrywać tweaki, poczytaj o jailbreak.
2. Nawet bez zrobienia jailbreak można wgrywać modowane apki, przykładowo YouTube++ (pozwala minimalizować odtwarzanie, pobierać filmy, blokuje reklamy, omija blokadę regionu itp.), Spotify++ (premium za free). Mody w grach też idzie znaleźć.
3. Nie widzę sensu używania w iOS apek typu Titanium Backup, to wszystko masz w usłudze iCloud. Dane aplikacji, kontakty itd.
4. Funkcje typu kończenie ładowania na
Obecnie zostal zaktualizowany do: Android 7 oraz EMUI 5
Dodam ze w rodzinie jest taki sam i dostal aktualizacje do AND8 i jakiejś nowszej nakladki emui. Moj telefon działa bardzo dobrzr oprócz GPS ktory ma zgon, nie łapie, gubi się ogólnie ten obszar przestał działać i dlatego myślę nad czymś nowym. Ten
@ostatniwrankingu: Wojna Android vs iOS to tak samo jak wojna Linux vs macOS. Niby jedno i drugie to tak naprawdę w głębi to samo, ale jedno jest niebotycznie bardziej dopracowane i dopieszczone od drugiego. Ludzie myślą, że wydając więcej na iPhone mogliby mieć lepszy sprzęt za mniej,