Aktywne Wpisy
Teuvo +28
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +13
Czy ktoś ma androida z tych lat? Macie tam aktualizacje? Ktoś ma w ogóle dobrze działającego Androida z 2015?
Tylko proszę bez wojenek. Ja nikogo nie zamierzam przekonywać do Iphone, ani zniechęcać do innych telefonów. Każdy ma swojego faworyta i niech tak zostanie.
Zapraszam do dyskusji.
#ios #iphone #apple #android #samsung #telefony
@nicnieslyszalam a auto ma służyć tylko do jazdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Który telefon ma z serii S ma to twoje "kilkuletnie" wsparcie, skoro czymś niespotykanym był update dla S8 w 2019 roku?
Jeżeli chodzi o opiekę i wsparcie, to Apple wygrywa. Sam się coraz bardziej przekonuję do iPhone. Już mi nie trzeba tyłu bajerów co ma Android, a wolę jednak wsparcie wieloletnie zamiast 8 obiektywu.
@Klim4s: Ja tam się uważam za szarego użytkownika, wgranie romu to 10 minut, nawet mniej. Przynajmniej mam jakąś alternatywę, w iphonie jak się skończy wsparcie to nic nie pozostaje w zanadrzu. No ale co kto woli. A typowy laik to nie potrzebuje telefonu nawet za tysiak, bo dzwonienie, internet w telefonie za 500
Komentarz usunięty przez autora
działa bardzo dobrze
bateria trzyma spokojnie 1 dzień
telefon sprzed 5 lat xD
za 600 zł na fakturę VAT kupiony
brutto
@ostatniwrankingu: w ogóle nie próbowałem, bo nie czułem się tym zainteresowany. Ale rozumiem, że u Ciebie wszystko wchodzi i Ci pasuje skoro tak wychwalasz przez lata