Wpis z mikrobloga

@chado_podobny: już aż tak dokładnie nie pamiętam jak to wyglądało, ale wciągałem jakoś do białego rana a na SOR trafiłem koło 20. Ze względów oczywistych najpierw dość długo próbowałem to ściągnąć sam.
  • Odpowiedz
@chado_podobny ja tam po fecie tez mialem zrenice normalne, reagujące. Dopiero pod koniec/ na zjezdzie sie robily powiekszone.
M------n za to wywalal od razu zrenice. Mdma tez. A przesada to juz byla po 6apb, zero tęczówki xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 40
@CoolCake: przypomniało mi się, jak jako może dwunastoletni gówniak założyłem sobie wieczorem klucz AB z okrągłym końcem na palec. Szybko się zorientowałem, że bez pomocy nie zejdzie, więc poszedłem pokazać to staremu. Ten obejrzał, też nie dał rady zdjąć, więc kazał mi się kłaść spać, zobaczymy rano przed szkołą. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście przez noc palec podwoił swoją średnicę i jasne się stało, że bez
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: no jak ja jeden raz w życiu pojechałem na sor bo miałem stopę rozwaloną to z tego mam wpis na jedno zdanie, gdzieś to ostatnio przypadkiem znalazłem przy grzebaniu w papierach
w sumie nawet mnie to nie dziwi, papierologia na o-------l, czyszczenie rany na o-------l (dwa dni później na kontroli chirurg mi wyciągał trawę spomiędzy szwów), dobrze że chociaż szycie nie było na o-------l i stopa mi wróciła do
  • Odpowiedz