Aktywne Wpisy

Pokojowa +4
Wojsko wzywa 200 tysięcy osób. "Sytuacja jest bardzo poważna"
Każdemu, kto będzie wezwany do odbycia ćwiczeń wojskowych, przysługuje bezpłatny urlop na ten czas oraz uposażenie, którego wysokość zależy od zajmowanego stanowiska służbowego i stopnia wojskowego. Wynosi ono od 130 zł do 615 zł za dzień.
Ministerstwo Obrony Narodowej (MON) chce powołać więcej żołnierzy aktywnej rezerwy do odbywania ćwiczeń wojskowych.
Władysław Kosiniak-Kamysz szef MON zapowiedział również, że ruszą prace nad ustawą o obronie
Każdemu, kto będzie wezwany do odbycia ćwiczeń wojskowych, przysługuje bezpłatny urlop na ten czas oraz uposażenie, którego wysokość zależy od zajmowanego stanowiska służbowego i stopnia wojskowego. Wynosi ono od 130 zł do 615 zł za dzień.
Ministerstwo Obrony Narodowej (MON) chce powołać więcej żołnierzy aktywnej rezerwy do odbywania ćwiczeń wojskowych.
Władysław Kosiniak-Kamysz szef MON zapowiedział również, że ruszą prace nad ustawą o obronie

AmberLord +71
Idę za wasze grzechy do Santiago de Compostela. Nie ma za co #camino #podroze #hiszpania #gownowpis #caminoamber
źródło: 1000029536
Pobierz

Potem jaja mi opuchły i nie szło ściągnąć.
Rozcinali mi to szczypcami na SORze. Pewnie do dziś mają beke.
źródło: comment_15877742281r1tU10xFrcqDyc6yL6YMe.jpg
Pobierznawet mi ich #!$%@? nie żal
ohui xdddddddddddddddddddddddddd
to jest 4840293740239842309798543702838789234082934723048234975928342038 bardziej głupie niedorzeczne i absurdalne niż story ze wpisu xdddddddd
@CoolCake:
źródło: comment_1587820972bIsqaoiMBGR17ztV2Wmdi9.jpg
Pobierz@Chodtok: Co w tym śmiesznego? Jaką inną partię poleciłbyś do głosowania wolnorynkowcowi?
cholera do głowy przychodzą mi dwie odpowiedzi i nwm którą wybrać
1. "poleciłbym wgl nie brać udziału w wyborach"
2. "poleciłbym (jak każdemu) oddać głos na Lewicę"
@Pantegram:
@Chodtok: To jest żart? Wiesz, ja zarabiam całkiem nieźle, i totalnie nie uśmiecha mi się płacenie 90% podatku dochodowego tylko dlatego, że wg Zandberga każdy, kto ma 5 cyfrową kwotę na umowie to niby milioner, który powinien cały swój majątek oddać biednym - najlepiej
po drugie doucz się jak działają podatki progresywne
po trzecie przestań korzystać z dróg szpitali i wszelkich usług publicznych a najlepiej to wyjedź do somalii czy innego wolnorynkowego raju bo chcąc nie chcąc przebywając na terenie dowolnego cywilizowanego państwa korzystasz z policji/wojska chroniących twój niesamowity ciężko/mądrze/whtvr wypracowany dobytek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
po czwarte trzeba być
Nie różnisz się niczym od pisiorów, którzy też nie dadzą
@Pantegram: