Wpis z mikrobloga

Z takich #!$%@?ńszych rzeczy to kiedyś naćpany amfetaminą, gdy wszystko mi się skurczyło. Stwierdziłem, że wezmę ten metalowy pas cnoty z Aliexpress co parę razy próbowałem i nie szło przełożyć jąder przez obręcz i wcisnę na siłę.
Potem jaja mi opuchły i nie szło ściągnąć.
Rozcinali mi to szczypcami na SORze. Pewnie do dziś mają beke.
C.....e - Z takich #!$%@?ńszych rzeczy to kiedyś naćpany amfetaminą, gdy wszystko mi ...

źródło: comment_15877742281r1tU10xFrcqDyc6yL6YMe.jpg

Pobierz
  • 61
@Chodtok: jesteśmy krajem na samym dnie rankingu Ease of Doing Business (przynajmniej na tle europejskim). Dobra i usługi nie biorą się z papierków które posiadamy, a z tego ile tych dóbr i usług ludzie wytworzą. Jeżeli chcemy powszechnego dobrobytu (dostępu do dóbr i usług) to musimy przestać tłamsić przedsiębiorczość. Jedyną partią nie korwinistyczną, która za czasów moich praw wyborczych miała w programie cokolwiek mającego iść w tym kierunku był Ruch Poparcia
Jaką [...] partię poleciłbyś do głosowania wolnorynkowcowi?

cholera do głowy przychodzą mi dwie odpowiedzi i nwm którą wybrać
1. "poleciłbym wgl nie brać udziału w wyborach"
2. "poleciłbym (jak każdemu) oddać głos na Lewicę"

@Pantegram:
cholera do głowy przychodzą mi dwie odpowiedzi i nwm którą wybrać

1. "poleciłbym wgl nie brać udziału w wyborach"

2. "poleciłbym (jak każdemu) oddać głos na Lewicę"

@Chodtok: To jest żart? Wiesz, ja zarabiam całkiem nieźle, i totalnie nie uśmiecha mi się płacenie 90% podatku dochodowego tylko dlatego, że wg Zandberga każdy, kto ma 5 cyfrową kwotę na umowie to niby milioner, który powinien cały swój majątek oddać biednym - najlepiej
po pierwsze Lewica (niestety) nie proponuje ani nigdy nie proponowała stawki 90%
po drugie doucz się jak działają podatki progresywne
po trzecie przestań korzystać z dróg szpitali i wszelkich usług publicznych a najlepiej to wyjedź do somalii czy innego wolnorynkowego raju bo chcąc nie chcąc przebywając na terenie dowolnego cywilizowanego państwa korzystasz z policji/wojska chroniących twój niesamowity ciężko/mądrze/whtvr wypracowany dobytek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
po czwarte trzeba być
@Chodtok: Widzisz, reagujesz się oszołom... Nigdzie na napisałam, że podatki są złe, ani że popieram czysty kapitalizm, ale widzę, że stereotypy już buszują w Twojej w głowie i nie pogadamy jak ludzie, bo już ci się załączył tryb plucia i hejtu na wszystkich, którzy nie są tak zachwyceni twoją ulubioną partią jak ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie różnisz się niczym od pisiorów, którzy też nie dadzą
@Chodtok: To, do czego masz prawo się przyczepić to tekst o 90% podatku, bo faktycznie nie mają tego w programie. Czy jednak pisanie o tym, że lewica będzie podnosić podatki jest urojeniem? Nie. Jak chcesz rozdawać socjale, skądś musisz na nie kasę brać. Nie wiem, skąd zdziwienie, że ludzie, którym już zabiera się bardzo dużo pieniędzy na rozdawanie ich m.in. patologii, która tylko tą kasę przeżre, nie podchodzą do pomysłów podnoszenia