Aktywne Wpisy

Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
#gotujzwykopem
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
źródło: 1000026040
Pobierz

Ja w tym roku może sobie zaoram ugór po dziadkach, powiem że posiałem kukurydzę ale nic nie wzeszło i poproszę odszkodowanie ( ͡° ͜ʖ
@d___b: są finansowane ze środków z unii europejskiej a nie z budżetu państwa ¯\_(ツ)_/¯
@d___b: a za niby mają się transformować? Większość dotacji jest na modernizację, czyli na wspomnianą transformację.
Twoim zdaniem: jak zabierzemy pieniądze, które wydajemy na transformację to nastąpi szybsza transformacja. Serio?
Musisz mieć minimum kilkanaście żeby dostać pozwolenie na jakiegoś wypierdka 70 koni.
Wszystkie kraje w unii dostają dotacje i nie tylko na rolnictwo, ale też np. infrastrukturę
Poza tym przedsiębiorstwa też często i gęsto korzystają z dofinansowań unijnych.
Doszłoby do tego, że jakiś obrotny fundusz międzynarodowy ogarnąłby by kapitał, menagerów, dzierżawę dziesiątek tysięcy hektarów i trzepałby kasę mając 3% marży na tym wszystkim,
U nas oficjalne dane... są delikatnie mówiąc kwestionowane. Realnie często ziemię należąca do kogoś innego uprawia ktoś inny.