Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@djlaska: Jest tylko C+ z polskich. Nie podeślę listy, bo możesz oglądać z jednego IP jednocześnie. :) Rejestrujesz się pisząc maila, jest adres na stronie. Jak ma dobry humor, to wyśle tobie link do płatności. Warto.
  • Odpowiedz
@pawelkoszalin2: Nie chodziło mi i Twoją listę, żeby oglądać - bardziej miałem na myśli listę dostępnych u niego kanałów. Tylko Canal+ 4K? Czyli TVP 4K nie ma?

Mam już jednego dostawcę (jest resellerem dużego dostawczy, którego nazwy nie pamiętam). Za 11 euro mam masę kanałów z różnych państw, VOD, XXX - wszystko. No i w tym 200 z PL, ale brakuje mi właśnie kanałów 4K. Nie wiem, czy dla jednego
  • Odpowiedz
@kodiwpigulce_pl: dzięki - widzę, że jest kilka polskich kanałów, których u mojego dostawcy nie mam.
Swoją drogą, za te 11 euro/miesięcznie mam full kanałów USA, cała Europa, Azja, Afryka itp. - to standardowa oferta, czy dorwałem jakiegoś mega dostawcę?
  • Odpowiedz
@kodiwpigulce_pl: ooo dokładnie, biorę od jakiegoś resellera Rapida. Rozumiem, że jedyna plusu Teleelevidenie to dodatkowo kanały w PL i to archiwum 3-dniowe? A jak jest z PPV? Zdarza się coś?
  • Odpowiedz
@djlaska: szczerze szału z cena to niema bo na aliexpress mam dostawce gdzie to wszystko mam za £40 na rok ten twoj posrednik ma drogo a z drugiej strony czy te kanaly z afryki ogladasz ja nie hejtuje zeby nie bylo
  • Odpowiedz