Mirki, czy wasza dziewczyna też zakazuje wam pisać ,,pa,, do innych(zwłaszcza koleżanek)?
Ona uważa, że jestem śmieszny gdy piszę tak do kogoś na pożegnanie. Albo gdy się o coś kogoś pytam, kończę rozmowę, często pisze ,,pa,, - jakieś dziwne przezwyczajenie, a ona mówi, że dzięki temu jestem dla nich miły i pokazuje że się nimi interesuje i najlpiej jakbym urywał rozmowę. (Najlepiej jakbym nie miał żadnych koleżanek)
Ona uważa że to ja obraża, i że jestem za miły dla tych ,,szmat,,???? A Pa powinno być zarezerwowane tylko dla partnera I ją to krzywdzi
@jmuhha: wyślij ją na terapię, albo zmień różową. w ogel co za pomysl czytać kogoś wiadomosci i p-----------ć się do tego jak się żegnasz/ czy to uwazasz za normalne ?
@jmuhha: Co moją żonę obchodzi moja prywatna korespondencja i odwrotnie! Czasem jedno z nas zapyta z kim gadasz / piszesz. Od niedawna pyta mnie częściej, bo siedzę na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Nie zaglądamy sobie do telefonów mimo, że leżą na wierzchu i nie mają blokady klawiatury.
Ona uważa, że jestem śmieszny gdy piszę tak do kogoś na pożegnanie. Albo gdy się o coś kogoś pytam, kończę rozmowę, często pisze ,,pa,, - jakieś dziwne przezwyczajenie, a ona mówi, że dzięki temu jestem dla nich miły i pokazuje że się nimi interesuje i najlpiej jakbym urywał rozmowę. (Najlepiej jakbym nie miał żadnych koleżanek)
Ona uważa że to ja obraża, i że jestem za miły dla tych ,,szmat,,???? A Pa powinno być zarezerwowane tylko dla partnera I ją to krzywdzi
Co sądzicie
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_1587307508NSckYeGrEAUdnEA5inRMdg.jpg
PobierzWaszym zdaniem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Od niedawna pyta mnie częściej, bo siedzę na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Nie zaglądamy sobie do telefonów mimo, że leżą na wierzchu i nie mają blokady klawiatury.
Skąd ona wie, że do kogoś piszesz "pa"?