Wpis z mikrobloga

@Nenciak: Nie. Najpierw Aksu usunęła konto, bo się przestraszyla stalkowania. Jags ją przekonała do powrotu, a później inna przyjaciółka Jags, która również się martwiła o stalkowanie zmusiła Jags do usunięcia konta, a ta zrobiła to na pokaz, by się nie martwiła. Teraz Aksu wrzuciła parę swoich gifów, na których widać dobitnie jej anoreksję (pokazywała to, jak jej kości wystawały na plecach) i tabletki na depresję i została wręcz poszczuta i
  • Odpowiedz
@Vasek: Można pokazać problem nie mieszając człowieka z błotem. Można nawet skrytykować, byleby okazać przy tym trochę człowieczeństwa. Niech ta mała się nie przejmuje i wraca, przecież to tylko wykop. Po jakimś czasie się przyzwyczai (jak ja, bo też usuwałam konto kiedyś ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
  • Odpowiedz
@Nenciak: Ech, niestety mało kto to rozumie. Aż cytuję pewną osobę, która też tu maczała palce "to jest internet, powinna się liczyć z tym, że ktoś powie na jej temat coś bardzo złego".
  • Odpowiedz
@Vasek: No tak, ale wiesz. W sumie to nastolatka, która nie siedziała wcześniej na wypoku. Miała swoje konto na blipie, tam chyba nikt się nie interesował rzeczami, które dodawała. Wbiła na wypok, a tu wielkie poruszenie, niektóre osoby nawet ją wyzywają... no można się w-----ć.

@jascen: A mam coś, ale jak na razie tylko osoby ze sztabu. Wiem, że Osvaldo lubi La 25 - canzion de barrios bajos.
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR: + dopisz do tego fakt, że ma depresję oraz anoreksję. Taka osoba zdecydowanie takie coś dużo bardziej przeżywa, niż taki śmieszek jak ja, czy Ty, którym jak każą s--------ć, to się uśmiechnie i wstawi lenny face'a.
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR: o.O byli też piłkarze. Nawet na górze masz "Welcome to the AS Roma Music Playlist page. Each week we will be adding a new playlist of songs from one of your favorite AS Roma players or staff members". Nie wiem czemu nie ma, ale kiedyś byli piłkarze.
  • Odpowiedz