@Kressska: Czego nie rozumiesz? Powiedział, że idzie do sklepu po mleko a potem zadzwonił, że jak wracał to się okazało, że jest na innym kontynencie i że wraca piechotą ale pokonanie bariery wodnej może trochę zająć. Jest to bardzo romantyczna historia.
@troloking: kurde ja rozumiem o co chodzi, że ma bombelka z czarnym XD chodzi mi o to sformułowanie "przyszły były mąż", bo co to niby oznacza, że biorą rozwód? czy co
@Kressska: Nie - oświadczył jej się jak to czarny ale wyszedł po zakupy i ona czeka aż przyszły mąż wróci z tym mlekiem. Tak więc wszystko gra Justblackthings TM i JustP0lkaThings TM
@Kressska: nie, to znaczy że nadal są małżeństwem, typ może nawet nie wiedzieć że już niedługo przestaną xD Przyszłego byłego - czyli niedługo rozwód. Nigdzie nie napisała o egzotyczności dziecka. Założę się że mąż w delegacji na drugim końcu świata, a związek nie przetrwał próby czasu i odległości.
Mirki #pytanie ktoś mi ukradł koło od roweru, tak jedno koło nie wiem co ten s-------n zrobi z jednym kołem ale oby mu ręce zgniły, myślicie że jest sens w ogóle zgłaszać to na policję ? #rower
źródło: comment_1586511316yL0T7VAbVBtoJznzZ0taHB.jpg
Pobierzźródło: comment_1586511558CluLk8Vidu8Epqo0BTIG1C.jpg
PobierzSpermiarze i beciarze jasnie mają napisane że ich wartość zrownona została do jakiegoś tam zakładu, mimo to będą brnąć ślepo jak muchy do gówna?
Mam nadzieję, że nie studiuje polonistyki XD
Przyszłego byłego - czyli niedługo rozwód.
Nigdzie nie napisała o egzotyczności dziecka. Założę się że mąż w delegacji na drugim końcu świata, a związek nie przetrwał próby czasu i odległości.
Piękny rozwód z orzeczeniem jej winy za rozkład pożycia małżeńskiego, gdyby wyszły tinderki i jego uprzednie planowanie xDDD