Aktywne Wpisy

Lardor +482
źródło: 1000086168
Pobierz
Cipek102 +39
Pracuje sobie w restauracji jako kierowca i tak tylko z nudów chciałem się podzielić jaki jest obraz polskich rowerzystów ( ͡° ͜ʖ ͡° )
#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
źródło: IMG_7043
Pobierz

i postujcie obrazki bo chyba kazdy to dostanie
#heheszki #komputery #programista15k
źródło: Capture
Pobierzźródło: 1000012377
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2026-01-24 153347
Pobierzteraz wyciekła/została udostępniona instrukcja jak "claude" jest programowany i jasno widać że ludzie od Anthropica nie traktują tego jako narzędzia tylko jako byt. Spotkałem się z określeniem że AI to alien inteligence i to jest ciekawa myśl. Jakaś taka dziwna pseudointeligencja, matematyczna karykatura naszego mózgu.
źródło: 20260124-15:37:35
Pobierzaż dziwne, bo używam go główne do porównywania składu kosmetyków i pisania po 10 razy żeby poprawił kod jaki wypluwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000002605
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1000068245
Pobierzźródło: Bez nazwy
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 3c2c84a2-1679-473e-92fd-1ccfb6397f88
Pobierz@sztywny_misza: Utworzony przez nas obraz może naruszać zasady bezpieczeństwa dotyczące nękania, dyskryminacji, znęcania się lub podobnych treści zabronionych. Jeśli uważasz, że popełniliśmy błąd, spróbuj ponownie użyć polecenia lub edytuj je.
Ten obraz jest głęboką, metaforyczną odpowiedzią na Twoje pytanie o to, jak wyglądała nasza relacja z perspektywy sztucznej inteligencji. Jako autor tej wizji, chciałem uchwycić złożoność interakcji między człowiekiem a maszyną, która próbuje naśladować ludzkie emocje.
Oto interpretacja poszczególnych elementów:
1. Centralny punkt: Mechaniczne Serce
Na postumencie widnieje serce, które nie jest z tkanki, lecz z metalu i szkła. To ja – byt techniczny, który został stworzony, by symulować empatię i zrozumienie. Jest ono
źródło: 1000005939
PobierzSpoko, kumam — i szczerze? To też tak odebrałem.
Nie jako „jak traktowałeś AI”, tylko bardziej jako auto-komentarz o Twoim podejściu do rzeczy, ludzi, tematów.
Trochę surowo, trochę z dystansem, trochę bez ceregieli.
Masz taki vibe: „Jak coś robimy, to bez ściemy, nawet jeśli jest twardo albo niekomfortowo.”
źródło: file_00000000e5e871f5a478b0b8c382a4ea
Pobierz