Aktywne Wpisy

nieocenzurowany88 +576
Wypadek z wczoraj w miejscowości Ługwałd. Dwie osoby z czterech podróżujących nie żyją, reszta w szpitalu. Na uwagę zasługuje fachowość udzielonej pomocy przez nagrywającego
#polskiedrogi #wypadek
#polskiedrogi #wypadek

AlexHunter +358
Mirki, dziś zostałem tatą 🎉 Urodził się zdrowy maluch, 10/10, mama i dziecko czują się dobrze.
Emocje nie do opisania, jeszcze do mnie nie dociera, że to już 😊
Pijcie ze mną kompot! 🍎
#dziecko #rodzina #wykopdzieci
Emocje nie do opisania, jeszcze do mnie nie dociera, że to już 😊
Pijcie ze mną kompot! 🍎
#dziecko #rodzina #wykopdzieci
źródło: IMG_0177
Pobierz

![Pościg zakończony tragicznym wypadkiem! Zginęły trzy osoby! [FOTO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a4386698d0316e2296e780f379f50450a33035e963ca1e4c5d9847b3ce4f7581,q80.jpg)

#koronawirus
Nie. Nie byłbym poirytowany bez względu na to, którą stroną bym był. Wcześniejsze przybycie jednej ze stron nie nakłada żadnego obowiązku na drugą stronę, by ta się pospieszyła. Już Shakespeare mówił, że:
@Kliko: no to przyjdź godzinę wcześniej na umówione spotkanie z laską do jej domu / mieszkania jak jeszcze się przygotowuje. Zobaczymy jak zareaguje :)
Dlatego mówiłem, że wyjątków, gdy jeden idzie do drugiego, to nie dotyczy.
@HonyszkeKojok: niedawno miałem taką sytuację. Ogarnąłem sobie kolację, zasiadam przed TV, odpalam serial, bo mam jeszcze pół godziny, a tu dzwonek i kumpel już w drzwiach, bo sobie wyszedł troszkę wcześniej do apteki i tak mu wyszło. Apteki, którą z reszta miał