Aktywne Wpisy

M83_ +49
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +147
źródło: 1000000093
Pobierz

Inny wpływ na ceny ma pompowanie pieniędzy na giełdę, a inny będzie miało przekazanie pieniędzy zwykłym obywatelom.
@tank_driver: Polska to kraj miernot. Większość Polaków to miernoty i jak to miernoty wybierają mierne rządy. Uważam że jest bardzo niskie prawdopodobieństwo żeby Polska kiedykolwiek była na poziomie Niemiec, Francji cz UK nie wspominając o byciu mocarstwem.
Więc jak mówiłem wole być wasalem USA jako Polak niż wracać do komunizmu.
@kamil-wasniewski: To fakt drukowanie kasy i pompowanie ją w realną
@dziadeq: Jak najbardziej słusznie. Każdy ekstremizm jest zły. Wymienione kraje dbają o swoich, widzę jaki pakiet pomocy jest dla przedsiębiorców we Francji (gdzie prowadzę działalność) w porównaniu do tego w PL to mogę to powiedzieć. Na pół roku jestem spokojny mimo że aktywność w biznesie zerowa.
Czyli rozdanie pieniedzy i to z dodruku spowoduje wzrost produktywnosci i stworzenie miejsc pracy? Bardzo smiale wniski.
Jedyne do czego moze to doprowadzic to do inflacji. Zdrozeje wszystko, wszystkie polprodukty surowce itp. Dodatkowo ludzie beda na zasilkach co dodatkowo zmniejszy produkcje - inflacja++