Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +805

Jak jest teraz? No np. pod takim Tesco, sklepie wielkopowierzchniowym, w którym jeszcze przedwczoraj podczas zakupów mijałem może 3 osoby, stoi gigantyczna kolejka, na może nawet godzinę, bo wpuszczają tylko jakiś z-----y mnożnik kas. Ludzie stoją, nudzą się, kaszlą z wiatrem i pod wiatr. Musieliby stać chyba z 5 metrów od siebie, aby to było bezpieczne, ale trudno sobie coś takiego wyobrazić.
Nie wiem co za geniusz zła to wymyślił. Może najpierw trzeba było kogoś puścić w teren i porobić jakieś eksperymenty. Moim zdaniem obowiązkowa sama dezynfekcja i rękawiczki przed sklepem + jakaś prowizoryczna maska robiły by robotę milion razy lepiej.
W sklepie może jest pusto, ale przed sklepem wygenerowano tłumy.
#koronawirus #niepopularnaopinia
źródło: comment_1585817771MSPHPje2egs7AWAKZ0FJ6l.jpg
Pobierz