Aktywne Wpisy
keymac +6
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, brwi, usta, rzesy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, brwi, usta, rzesy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Lewusx +75
Wczoraj pierwszy start.
Najbardziej obsadzona kategoria (17 osób) i zwycięstwo.
Dziś powtórka, zobaczymy jak pójdzie.
@Poemat wniosłem prawdopodobnie najlepsze dociecie w swojej kategorii jak i ogólnie w kulturystyce. :)
@Kasahara
#silownia
#mikrokoksy
#dieta
#pokazforme
#sterydy
#mirkokoksy
Najbardziej obsadzona kategoria (17 osób) i zwycięstwo.
Dziś powtórka, zobaczymy jak pójdzie.
@Poemat wniosłem prawdopodobnie najlepsze dociecie w swojej kategorii jak i ogólnie w kulturystyce. :)
@Kasahara
#silownia
#mikrokoksy
#dieta
#pokazforme
#sterydy
#mirkokoksy
WTEM
Zmywarka mi się rozwaliła, jest na wymianę. Jest opcja wymiany na wyższy model, z wifi.
Szybko zajrzałem w dokumentacje zmywarki w SmartThings, a tam pic rel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamawiam czujke ruchu pod zmywarkę, i będziemy mieli otwieranie jak w mercedesach - machniesz nogą i zmywarka się otwiera. Jeszcze szukam mini projektora na podłogę, i powyświetlam sobie status zmywania jak znajde chwilę czasu xD
XXI wiek, gdzie brakujące funkcjonalności sam sobie dodajesz akcesoriami i wykorzystaniem API
#2jednostkowe0integracyjnych #kuchnia
@panato: @Rabusek: to po prostu dbajcie o odpowiednią prezencję jak będziecie się kochac na blacie:P
@Rabusek: przecież są zmywarki co już to mają, u brata jest taka co wyświetla zegar ile czasu zostało do zakończenia
@notdot: bardziej cenie sobie smarta (m.in. dlatego ze moge sie potem pobawić takim sprzętem) i system waterwall który domywa praktycznie wszystko.
1. Miałem waterwall samsunga i zardzewiała po niecalych 2 latach, a w trakcie pompa padła, muszę pochwalić serwis, pierwsza klasa.
2. Teraz mam bosh z projektorem i zeolith (niby taniej dosusza, bo magazynuje w tym minerale eneeegie) jest spoks, myje tak samo jak poprzednią i nie ma waterwalla
3. Mam pralkę LG z WiFi. Po uruchomieniu tej funkcji zaczęła czasem świrować. Musiałem filmiki nagrywać żeby serwis uwierzył że coś jest
@zibizz1: XD Właśnie opisałeś to co DOKŁADNIE się stało z moją zmywarką (padła pompa + zardzewiała pod uszczelkami).
@zibizz1: mnie strasznie jarała funkcja dozowania i dokupowania automatycznie detergentów, ale albo nie znalazłem, albo była za droga.
@Rabusek: Podeślij jakiś model który to ma, chętnie sprawdzę co to za futurystyczna technologia :D
Sporo żarówek i innych chińskich smart urządzeń bazuje na tym samym module Wi-Fi. Tutaj poradnik jak zdjąć to z chmury
https://github.com/ct-Open-Source/tuya-convert
@cs16_pl: nie ruszam chińskich smart sprzętów, nie ufam im. Tylko hue, harmony hub, klima od mitsubishi i smartthings od Samsunga
ALE jest funkcja "dry" która otwiera drzwi, więc na jedno wychodzi