Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +720
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
#mikrokoksy #mirkokoksy #dieta #silownia #fullborsukworkout
udomowione krowy wołowe zwykle przekraczają 25% tkanki tłuszczowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tyeż samo może mieć Twoje mięso
Sam sobie udowodnij, wyskoczyłeś z tym jak filip z konopii, trochę byłem zmieszany na początku, musiałem sprawdzić co napisałem wyżej, bo nie wiedziałem o co chodzi. A Ty sobie po prostu znalazłeś jakąś tezę z d--y która nie pasuje do dyskusji ale w jakiś sposób jest związana z tematem, w końcu wołowina to ligawa pasuje, żeby wyszło na Twoje.
To Ci odpowiem,
Twoja mielonka widziała ligawę jak świnia niebo, chyba, że bulisz po 50zł/kg takiej mielonki, to spoko, ale to tylko dajesz się dymać, bo ligawę idzie wyrwać za 30zł góra 40 w jakimś żyd-markecie, do tego dokupić kawałek tłustsego mięsa i samemu zmielić, nawet babka w sklepie może to zrobić, przynajmniej widać co mieli.
Jak masz napisane karkówka to może to być kark 13%T