Wpis z mikrobloga

  • 0
@rand0mized te g---o ma w c--j wody, tylko z 15g białka i 20g tłuszczu, to jest syf nie mieso niestety. W smaku da się zjesc.
Rzadko da się spotkać w miarę jakościowo burgery ulepione ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kasahara: a czemu nie? albo większą po prostu, skoro masz taka małą lodówkę, że mieści zakupy na jeden dzień? ;p jak sobie radzą rodziny 5-6 osobowe?
  • Odpowiedz
@deshix: ech wszyscy już maja p-------a i zero rozsądku z tym wirusem. No wydam 4 tysiące na lodówkę która za 2 msc po tym pierolniku będzie pusta pomijam to ze w pokoju córki chyba bym musiał ja postawić. Zajmijcie się sobą. Ja mijam 10’osob dziennie maks zachowuje odstęp higienę unikam zatłoczonych miejsc idę rano do sklepu gdzie nie ma tyle ludzi i wybieram ten na obrzeżu najmniej popularny. Robię więcej
  • Odpowiedz
@deshix: no co ja zrobię mam takie warunki ze 3-4 razy w tygodniu muszę iść i robie to jak najlepiej do aktualnej sytuacji w stosunku do moich możliwości
  • Odpowiedz
@rand0mized te g---o ma w c--j wody, tylko z 15g białka i 20g tłuszczu, to jest syf nie mieso niestety. W smaku da się zjesc.

Rzadko da się spotkać w miarę jakościowo burgery ulepione ( ͡° ʖ̯ ͡°)


@kazzr:
ale mięso to głównie składa się z wody. Do wołowiny podczas wyrabiania nawet wskazane jest dodać wodę. A dobre pod względem kulinarnym burgery to powinny mieć
  • Odpowiedz
  • 0
@Skogyr lokalny dostawca, właściciela znam od paru lat, jednego z pracowników również, tak, wiem, że ma 10% tłuszczu bo nawet widać różnicę w wytapianiu się tluszczu, naprawdę są spoko.
  • Odpowiedz
  • 0
@Skogyr nie wiem, wiadomo, że to orientacyjne dane, jak zjesz 200g białka według myfitnespala to na pewno nie zjadłeś równo 200g białka. Ale widać i czuć różnicę między mięsem które jest bardziej tłuste od tego które jest mniej nawet w objętości tłuszczu który się wytapia podczas obróbki.
  • Odpowiedz