Aktywne Wpisy
Mefedronka +94
Mefedronka melduje się o 7, że wstała, jest ładna i gotowa na dzisiejszy dzień. (。◕‿‿◕。)
#atencyjnyrozowypasek #pokazmorde
#atencyjnyrozowypasek #pokazmorde
WielkiNos +205
Panowie brutalny #dogpill Dziewczyna pisze, że chłopakowi nie podoba się, że pies śpi z nimi w łóżku i wygląda na to, że będzie chłop do wywalenia, bo komfort psa ważniejszy.
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
@durielek2 liczonych w papierze toaletowym i makaronie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale oczywiście przezorny wykopek z minimalnej pensji to by nie tylko się najadł i mieszkanie opłacił, ale również w rok odłożył środki, których obecnie Muskowi brakuje do skolonizowania Marsa.
@bianco86: oho, tryb "mnie się wydaje że tak powinno być a bynajmniej ja tak robie" już aktywowany. geniuszu! w pracy aktora w Polsce nie dostaniesz żadnego wypowiedzenia, tylko z dnia na dzień wyrzucą. emerytura też przysługuje
Ja #!$%@?, przypieprzanie się do kogoś o to, ile ma odłożonej kasy (pomijam, że to bajka). Takiego wynurzenia kompleksów dawno nie widziałem. Wykop nie zawodzi xdddd
1. Wielu z nich zarabia tak na prawdę mało. To tylko ta najbardziej znana czołówka ma dobre pieniądze z filmów, seriali. Teatralni mają śmieszne pieniądze. To tak samo jak jeszcze nie tak dawno z prawnikami, gdzie wielu myślało, że wszyscy koszą super pieniądze, co nie jest prawdą.
2. Tak czy owak, to są ludzie, a wielu ludzi nie tylko w Polsce ma fatalny stosunek do pieniądza. Co zarobią to wydają:
Mogła by Gazeta.pl, utrzymywana przez Sorosa, skapnąć trochę macy. Ale niee, nie dla psa kiełbasa. Może Trzaskowski da. :)
Komentarz usunięty przez autora
Pierwsi do szkalowania rządu PiS, ale pieniądz się należy bo sztuka.