Jak miałem 20 lat, to mówiłem sobie, że w wieku 25/26 lat będę już mógł się żenić i zakładać rodzinę. Mam 24 lata i jak teraz patrzę na te kobiety, to nie wiem czy do 30 znajdę kogoś odpowiedniego. #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #zalesie #logikaniebieskichpaskow
@dawid-adamsky: jako dwudziestolatek już trochę ogarniałem rzeczywistość, ale jakby taki gimbus bArrek zobaczył jak sobie radzi 26 letni bArrek to by go wyśmiał i nawet by mu go nie było żal.
@dawid-adamsky: w wieku 18 lat myślałam, że jak będę miała 25 lat to już będę miała męża, własne mieszkanie i dziecko, a do 30-stki to już pewnie dwójkę dzieci i w miarę rozwinięta karierę xD Plan życiowy zaliczył 5-letni poślizg.
@Lonate: Ja tak samo xd Patrzyłam, jak koleżanki wychodzą za mąż w wieku nawet 20 lat, robią dzieci, a my z chlopem pracowalismy na swoje zachcianki. Połowa znajomych już po ślubie i z dziećmi a my nawet o tym nie myślimy, sami czujemy się jak dzieci (25 i 24), a kiedyś uważałam że to ostatni dzwonek na zakładanie rodziny haha
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #zalesie #logikaniebieskichpaskow
@dawid-adamsky: Na 100 kobiet toksycznych, nienormalnych, ogólnie fuj (z charakteru oczywiście) to 101 kobieta, będzie tą najlepszą.