Aktywne Wpisy

aa-aa +914
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +31
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

*W mcdonaldach powinny być żele do dezynfekcji rąk skoro nie dostajesz sztućców i jesz rękami.*
Może #koronawirus coś wreszcie zmieni. Jak to się dzieje, że w "restauracjach", w których nie dostajemy sztućców jak #mcdonalds #kfc itp jest najczęściej jedna mala łazienka, gdzie można ewentualnie umyć ręce a cała realna higiena oferowana klientom opiera się o to, że dostajesz do zamówienia kilka serwetek.
W takim publicznym miejscu jest pełno bakterii i wirusów, samo otwarcie drzwi, użycie ekranu dotykowego czy oparcie rąk o stoliki czy siedziska to syf, a nie mówię tu w ogóle o tym ile brudu na naszych dłoniach nazbiera się od ich ostatniego umycia. I teraz chwytamy sobie takie fryteczki, burgerki, kurczacki i wsadzamy sobie do buzi z gratisowymi zarazkami.
Oczywiście każdy zainteresowany tematem umyje sobie te ręce czy użyje swojego żelu antybakteryjnego, ale jednak w obliczu ewentualnej epidemii #covid19 takie będą wylegarnią zarażeń. Restauracje nie oferujące sztućców powinny być zobowiązane do zapewnienia możliwości dezynfekcji rąk przed jedzeniem.
#higiena #restauracja #epidemia #zalesie #coronavirus #wykopefekt #2019ncov
źródło: comment_1583326209mSm1rqcSloWqc9CuM8Hr6o.jpg
Pobierz