Aktywne Wpisy
Dd9900 +75
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierz
MonazoPL +59
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: comment_1582576676K6tw2u2hu84NU07EOqsbK3.jpg
Pobierzźródło: comment_1582577056BcuCwDgHp2zz9bWcLLw6hH.jpg
Pobierz@20897: Akurat można ustawić na karcie taki limit, by nie można było powyżej 50 zł płacić zbliżeniowo ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jest to nawet bardzo rozsądne
Ja mam wyłączone płatności zbliżeniowe i zawsze mówię, że mam kartę na PIN - żaden sprzedawca nigdy jeszcze nie złapał o to bólu pupy, tylko wkładają kartę zamiast przykładać.
Co ciekawe, na Revolucie jak przez przypadek przyłożę kartę, zamiast włożyć do czytnika, to z automatu odrzuca mi transakcję zamiast poprosić o
@komukatiw: wytlumaczyz mi jaka jest przyjemnosc dotykania brudnych monet i banknotow? xD
@AgentGRU: brudna forsa jest nieopodatkowana ( ͡º ͜ʖ͡º)