Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Ezev: Jak można być dorosłym i mieszkać z rodzicami, wolał bym jeść makaron z serem przez pół miesiąca a drugą połowę żywić się w stołówce Brata Alberta, niż miał bym tam wrócić i patrzeć na ten cyrk

@droid43210: niektórzy mają normalnych rodziców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ezev: ale w wielu przypadkach to prawda. Ja się wyprowadziłem w ciągu paru dni gdy okazało się, że sytuacja w domu była słaba. Do innego miasta bez ogarniętego mieszkania, znalazłem pracę za najniższą i już. Z perspektywy czasu była to najlepsza mozliwa decyzja.
  • Odpowiedz
  • 0
@Amerykanski-Naukowiec: a co nie na serio? Jeśli ktoś rodzi dziecko i w wieku 18 lat każe mu się wyprowadzić to poważnie powinien się zastanowić po co niszczy życie człowiekowi którego sam stworzył. To rodzice mają mi zapewnić byt w okresie mojej edukacji, inaczej już lepiej żeby mnie nie urodzili, bo nie mam zamiaru tyrać w żabce 8h a potem jeszcze na uczelnię. Taka jest prawda i tak wygląda życie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Amerykanski-Naukowiec: Gdyby tak było to byłbyś idiotą, który robi dzieci dla własnej zachcianki. Szkoda, że wielu ludzi nie interesuje los dzieci tylko udają to przed samym sobą. Tak wygląda życie jeśli ktoś rodzi dzieci i każe im w wieku 18 lat iść do roboty w XXI wieki to powinien się poważnie zastanowić nad tym po co mu były te dzieci. Gwarantuję ci, że nikt nie chce mieć takiego życia że
  • Odpowiedz
  • 1
@Amerykanski-Naukowiec: Nic. To ty miał byś na sumieniu niewinnego człowieka którego stworzyłeś nie wiadomo po co a potem zostawiłeś go samego sobie na lodzie. Nie rozumiem po której stronie stoisz? Uważasz, że w------e dziecka z domu po 18 roku życia to coś dobrego? Dla mnie to patologia i coś co nigdy nie powinno się wydarzyć jeśli rodzice na prawdę chcieli i chcą dobra dziecka.
  • Odpowiedz