Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +36
Ten dzban już się nawet nie kryje i owarcie obraża ludzi robiących platyny grach i grających w "samograje". Do tej pory tłumaczył, że śmieje się jedynie z tych gier i nikogo nie obraża, ale w tym "materiale" widać prawdziwą naturę menelobijcy XD Boże jak ja nim gardzę i tym całym jego gronem, które uważa się za je*aną elitę.
#kiszak #gry #youtube #twitch #stream
#kiszak #gry #youtube #twitch #stream
źródło: temp_file6208184931941700312
Pobierz
Anon2139 0
Mam stary komputer do gier z około 2013 roku z chłodzeniem wodnym, jest tam obecnie karta 780 Ti i na allegro jest parę ofert na GTX 1080 ti z blokiem wodnym za około 800 zł. Czy zakup takiej karty w celu jej zamiany żeby pograć w jakieś nowsze gierki to dobry pomysł? Nie muszę grać w 4k i mieć Ray tracing, byleby jakoś w miarę działało. #pytanie #komputery

Dodatkowo nie chce powiedzieć który lekarz zalecił mu kupno tych drogich (niewspółmiernie do oferowanego składu) suplementów.
#robertt1969 #afera #medycyna #zieba #moderacjacontent
źródło: comment_15816998322B3NgFrqqNnzIJcQ2wxo1V.jpg
PobierzGdzieś mignęła mi odpowiedź "lekarka nam doradziła ten rezonans". Jeśli tak faktycznie było, to za problem to wprost napisać i każdemu tak odpowiedzieć. Człowiek idzie do lekarza i mu ufa, nie wszyscy są na bieżąco z altmedem, może sama bym poszła nieświadomie na gównobadanie jakby lekarka by mi tak doradziła...
No ale te tłumaczenia
Przecież mam prawo wklejać faktury jakie chcę
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@robertt1969: jak taki mądry jesteś to czemu jak sam p------------ś obrazki z neta https://www.wykop.pl/tag/heheszki/autor/robertt1969/ to nie podawałeś źródła? Temat niewygodny i chcesz z nas robić debili, że linku nie było do twojej strony to nagły problem?
@robertt1969: no tak w sumie robi mądry człowiek.
Zamiast kupować drogie niesprawdzone suplementy mogłeś wydać te pieniądze na dodatkową sesje rehabilitacji lub wizytę u lekarza. Szczególnie, że dostałeś pieniądze od obcych ludzi. Bo tu nie chodzi nawet o pieniądze tylko kupowanie "suplementów" od jakichś szarlatanów może być wręcz szkodliwe. Nie dla ciebie. Dla twojej córki.
A ty się mnie pytasz,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@robertt1969: jaki lekarz polecił Ci te suplementy?