Wpis z mikrobloga

@robertt1969 zgłosił wpis w którym pytałam dlaczego kupuje za pieniądze ze zbiórek suplementy diety z firmy o charakterze piramidy finansowej (MLM), które mają w swoim składzie „tajne składniki”.

Dodatkowo nie chce powiedzieć który lekarz zalecił mu kupno tych drogich (niewspółmiernie do oferowanego składu) suplementów.

#robertt1969 #afera #medycyna #zieba #moderacjacontent
H.....a - @robertt1969 zgłosił wpis w którym pytałam dlaczego kupuje za pieniądze ze ...

źródło: comment_15816998322B3NgFrqqNnzIJcQ2wxo1V.jpg

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robertt1969: mam nadzieję, że się ktoś postara, by przestrzec ludzi przed zostawieniem ci kasy. Zamiast cokolwiek wyjaśnić, to strzeliłeś focha jak dziecko, a twoja córka na dodatek daje plusy ludziom, którzy gnoją innych w twojej obronie. XD
  • Odpowiedz
@robertt1969: na samym początku myślałem, że może faktycznie jesteś biednym, niewinnym głupcem, którego sprytni oszuści naciągnęli. A teraz widać dobitnie, że ty sam oszukujesz ludzi, którzy twojej córce pomagali. Zmyślasz jakichś lekarzy, którzy cię namawiali do przelewania kasy do oszustów. Kilkadziesiąt pytań co to za lekarz jakimś cudem przeoczyłeś.

Jak ktoś cię zgłosi do organów ścigania, to możesz mieć niewesoło, bo skarbówka chętnie karze osoby niezgłaszające zbiórek publicznych i nieuwzględniające
  • Odpowiedz
nie przoczyłem tylko pisałem ze nie będę sie po sadach z lekarzem szarpał bo nie mam zadnych dowodów na pismie

@robertt1969: czyli lekarz Ci powiedział:

No Panie Robercie, znam takie witaminki DuoLife, one to pomogą Pana Córce, no to pan słucha i zapisuje, 3 opakowania ProStik, 1 opakowanie ProSelect, 1 opakowanie ProRelaxin, 1 opakowanie ProSlimer no i obowiązkowo witaminka C i Colagen z tej samej firmy. No to troszkę drogie
  • Odpowiedz
@robertt1969: mam to szczęście że nie cierpię na przewlekłą chorobę. Ale interesuje się swoim stanem zdrowia na tyle by spytać paru lekarzy o zamienniki kiedy już coś kupuję i upewnić się że leki które przyjmuję mi nie szkodzą, zgadza się.
  • Odpowiedz