Wpis z mikrobloga

@robertt1969 zgłosił wpis w którym pytałam dlaczego kupuje za pieniądze ze zbiórek suplementy diety z firmy o charakterze piramidy finansowej (MLM), które mają w swoim składzie „tajne składniki”.

Dodatkowo nie chce powiedzieć który lekarz zalecił mu kupno tych drogich (niewspółmiernie do oferowanego składu) suplementów.

#robertt1969 #afera #medycyna #zieba #moderacjacontent
H.....a - @robertt1969 zgłosił wpis w którym pytałam dlaczego kupuje za pieniądze ze ...

źródło: comment_15816998322B3NgFrqqNnzIJcQ2wxo1V.jpg

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hannahalla: typ jest dobry, pierw dziekowal mirko, ze podczas jednej zbiorki zebral 40 kilka kola pln. A pozniej w jakims wpisie napisal, ze lacznie or wypoku dostal raptem kilka k.
Poza tym hajs na leczenie przeznaczony byl m.in. na lapka, rower, antykoncepcje i bitkoiny xD, juz pomijam nawet placenie znachorom
@robertt1969 nieladnie
  • Odpowiedz
@WuDwaKa: był odświeżony w obliczu tej afery, w południe tam komentowałem, widziałem że Robert też się wypowiadał i jak chciałem wrócić do niego to zniknął. Myślałem, że może to @Hannahalla usunęła a tu taka niespodzianka xD
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Mój wpis również linkował do twojego z pytaniami jaki neurolog poleca biorezonans i suple od firm MLM. @robertt1969 w twoim wpisie napisał że biorezonans jak i suplementy zostały polecone przez neurologa (lekarza). Po co to zgłaszanie postów? W jaki sposób wpis @Hannahalla był atakujący?

To była czysta prawda - suplementy za spore pieniądze z nieznanym składem. Prawda jest taka że ciężko uwierzyć że jakikolwiek lekarz poleci taki
  • Odpowiedz
@Anoia: Sam przelałem kilkaset złotych i w sumie ten biorezonans, czy drogie suplementy mnie nawet tak nie w-------ą, jak jego zachowywanie się jak dziecko. Jestem w stanie kupić wytłumaczenie 'chcieliśmy spróbować wszystkiego'. Nie jestem w stanie kupić 'idę na policję', 'to tylko taka nagonka na mnie :(', 'biorezonans zapłaciłem ze swoich, a te legitne metody z waszych'.
  • Odpowiedz