Wpis z mikrobloga

@robertt1969 zgłosił wpis w którym pytałam dlaczego kupuje za pieniądze ze zbiórek suplementy diety z firmy o charakterze piramidy finansowej (MLM), które mają w swoim składzie „tajne składniki”.

Dodatkowo nie chce powiedzieć który lekarz zalecił mu kupno tych drogich (niewspółmiernie do oferowanego składu) suplementów.

#robertt1969 #afera #medycyna #zieba #moderacjacontent
H.....a - @robertt1969 zgłosił wpis w którym pytałam dlaczego kupuje za pieniądze ze ...

źródło: comment_15816998322B3NgFrqqNnzIJcQ2wxo1V.jpg

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale już wielokrotnie pisałem że z perspektywy czasu to był błąd

@robertt1969: To o co w takim razie dalej się toczy ta "afera"? Wyjaśnij sprawę i tyle, napisz co to za lekarz Wam wskazał taką metodę, po co robić z tego tajemnice? Zgłaszanie rzeczy do moderacji i unikanie odpowiedzi na niektóre pytania może sugerować, że masz coś do ukrycia, tak to niestety działa
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 36
@matixrr: ten wątek uznaje za zakończony

@robertt1969: no i odpowiadając w ten sposób rozkręca Pan aferę jeszcze bardziej.
Brzmi to jak 'nie było żadnego lekarza, znalazłem tę metodę na YouTube'.
A przecież podając nazwisko lekarki (jeśli faktycznie to ona poleciła wam biorezonans) ustrzegłby Pan innych chorych przed niepotrzebnymi kosztami i napychaniem kieszeni szarlatanom.
  • Odpowiedz
@robertt1969: i Ty niby udajesz, że walczysz o swój honor? Tylko wypisujesz komentarze, że czekasz na pytania, a jak są już zadane przez @Hannahalla to zgłaszasz wpis, bo jak dziecko się obrażasz że nie podaje linka do waszej strony, a jak ludzie pytają o nazwę lekarza to zabierasz zabawki z piaskownicy i wychodzisz.
  • Odpowiedz