Aktywne Wpisy
encart30 +208
To uczucie gdy wchodzisz rano do osiedlowego spożywczaka i spotykasz w kolejce 4 facetów (30-55lat) i jedynie ty przyszedłeś kupić bułki.( ͡° ʖ̯ ͡°) Dwa piwa, 'coś do pączka', 3 piwa i 100ml smakowej , 100ml i energetyk. I nie była to jedna brygada, która zapakowała się razem
#alkoholizm
#alkoholizm

PtactwaWiele +438
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

źródło: comment_1581315412hheL3NOuZUhCL1ho5Hu80p.jpg
Pobierz@Rey5225: Nawet mi cie nie żal
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Stylu bycia
Kazdego mozna olewac jesli cie w-----a, nawet jesli by to sam papiez byl.
Kazde inne myslenie jest z-----e.
Dziadkowie czy rodzice nie sa wyjatkiem od tego. Mamy komus ciagle wybaczac jego z------e tylko dlatego, ze wysral ciebie na swiat? A pozniej z miernym skutkiem
Troche dystansu gowniaki, jesli dziadek nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Mamy kulturę wybaczania, szczegolnie starszym. Tematy spoleczne tabu, odcinania sie od rodzin ktore sa toksyczne. Takie sa fakty. Wiec nie wiem co podwazasz misiu zloty.
@roball ok boomer xd
@roball: wbrew pozorom odpowiedź na to pytanie nie jest taka prosta. Mamy coś takiego jak tradycja i rodzinna celebra, w ramach których utrzymywanie kontaktu jest bardzo ważne.