Aktywne Wpisy
ibleedforyou +62
4.5 lata expa / Za rok 5.5
Full stack Java
Remote ew hybrid raz na tydz
Ile polecacie brać? Udało mi się 15k uop
Ale widzę że 135-150 to takie normalne stawki nawet nie za duże w sumie na bbb
Full stack Java
Remote ew hybrid raz na tydz
Ile polecacie brać? Udało mi się 15k uop
Ale widzę że 135-150 to takie normalne stawki nawet nie za duże w sumie na bbb
Żeby jak najszybciej nadrobić te zaległości, rozdam dzisiaj 10 nowych egzemplarzy książki, której rozdajo cieszyło się jakiś czas temu największym powodzeniem, czyli Bogaty ojciec, biedny ojciec Roberta Kiyosakiego (najpopularniejszego sobowtóra Jackiego Chana - pic rel (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞). Więcej o książce napisałem tutaj.
Ostatnio znalazło się ponad 800 chętnych na tę pozycję, więc niegrzecznie byłoby nie ponowić całej akcji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady rozdajo przedstawiają się tak: standardowo dajecie plusa, a następnie wchodzicie w ten link i piszecie w komentarzu czy artykuł wyczerpująco tłumaczy zasady promocji. Co jest spoko, co proponujecie zmienić.
Wygrywa 10 najbardziej konstruktywnych uwag, a wyniki zostaną ogłoszone w najbliższy wtorek o 19:00. Dostawa listem poleconym po mojej stronie.
Link nie jest przypadkowy. Osoby, które mnie obserwują i zaglądają na bloga wiedzą, że zajmuję się wyszukiwaniem najciekawszych promocji i ofert (głównie bankowych), na których co miesiąc zarabiamy wspólnie kilka stówek na waciki i kieliszek chleba. Podlinkowany artykuł dotyczy najprostszej i jednej z najbardziej pieniężnych promocji na całym blogu, w ramach której zgarniecie 300 zł. Sam rachunek, o którym tam piszę, to w tym momencie prawdopodobnie najlepsza propozycja konta osobistego, więc może zainteresujecie się przejściem do Santandera. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
Komentarz usunięty przez autora
@ksardas: @Ricostyczny: dzięki za opinię!