Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +52
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
szaman136 +767
Hahahaha dobre dobre, mój Mikołaju #wykopaka
źródło: scaled_1000026948
Pobierz

Wroclawianie go lubia, szanuja za jego inicjatywy tworzenia miasta otwartego, walczacego z ksenofobia i wykluczeniem. Za dobry przyklad milosci do zwierzat i walki o polepszenie wroclawskiego powietrza.
Ludzie sie ciesza, bo sa obecnie prowadzone olbrzymie inwestycje budowy dwoch nowych linii tramwajowych (Popowice i Nowy Dwor) ktore wygodnie polacza te osiedla z centrum miasta, ktore skoncza sie pod koniec pierwszej kadencji pana Sutryka.
Miasto pieknieje w oczach, prowadzone sa remonty kamienic w tempie, ktpre do tej pory nie bylo we Wroclawiu osiagalne. Wraz z remontami budynkow, zazielenia sie i buduje parki kieszonkowe, zeby mieszkancy mieli swoje male oazy spokoju.
Przez lata doprowadzono niestety do zaniedban infrantruktury tramwajowej, ale na szczescie wygospodarowano w budzecie duze srodki przez najblizsze lata na wyeliminowanie tych nieprawidlowosci. By wroclawska komunikacja publiczna funkcjonowala na zdecydowanie lepszym poziomie.
Za kadencji Jacka Sutryka kupowane sa nowe, klimatyzowane, niskopodlogowe autobusy. Kupione zostana takze nowe niskopodlogowe tramwaje, obslugujace glownie wspomniane przeze mnie nowobudowane linie tramwajowe.
Wroclaw jest obecnie na 3 miejscu w Polsce pod wzgledem nowoczesnej powierzchni biurowej i na tym nie poprzestaje. Nowe inwestycje zalewaja miasto, wreszcie zabudowywane jest Centrum Poludniowe.
Wyburzono estakade na Placu Spolecznym i w niedalekiej przyszlosci, po wyburzeniu drugiej, plac ten bedzie gotowy do konkursu architektonicznego na scalenie tych terenow z reszta miasta, by przywrocic przedwojenna ciaglosc zabudowy.
Miasto odwiedza coraz wiecej turystow (dla ktorych budowane sa nowe hotele i aparthotele) i co najwazniejsze, do miasta przyjezdza coraz wiecej ludzi chcacych sie tu osiedlic. Wielka grupa obcokrajowcow potwierdza tylko, ze jest to specjalne i dobre miejsce dla kazdego.
Mam nadzieje wroclawianie, ze jestescie zadowoleni, bo bedzie tylko lepiej!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Zdjecie uzytkownika Lulek89
#wroclaw #takaprawda #oswiadczenie
źródło: comment_15809195163cv3VwfPg7UhDuumV2ly0c.jpg
Pobierz@Jud-Suss: Spoźnione o 10 lat
Komentarz usunięty przez moderatora
brak jakiejkolwiek konkurencji
@mroz3: Brak na ten moment, a do wyborów jeszcze troszkę zostało, więc może ktoś wychyli łebek.
Zresztą kurła. Ty miałeś startować więc się nie wydurniaj :P
Chodziłem na spotkania z MPK i z Tumw ale z nimi się nie da rozmawiać. Tam dopiero jest dramat z otwartością.
Polecam dysksusje w miarę sensowna. Argument najczęściej rzucany - w Amsterdamie się udalo. W Kopenhadze też. Zero myślenia że Wrocław wygląda
@Darth_Gohan: myślę, że wypok efekt zadziała i tym razem i @mroz3 dostanie taką kampanie że sie Jaca zesra do kuwety.
Poza tym łap plusa za zaangażowanie :)
Ma swoje plusy ale to nie są zupełnie rzeczy wymienobe w poście otwierającym.
źródło: comment_1580934175Zb2OwPdG4CyJ8yJUQSOVG8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora