Aktywne Wpisy

HoroLive +11
Przykro mi i musze się wyżalić. Mam kobietę, jesteśmy już 5 lat razem, w tym roku ma byc niby ślub. Jestem takim człowiekiem, że nieba uchylę, chyba zostaje przez to wykorzystywany. Całą moją wypłatę walę na opłaty, czynsz, media, prąd (nie chce nawet żeby mi dawała złotówki), spłacam jakiś tam kredyt, a resztę daję na jedzenie. Mieszkamy u mnie w mieszkaniu, moim. Małżonka przyszła za to całą wypłatę ma dla siebie. Ja

mirko_anonim +58
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w

Wroclawianie go lubia, szanuja za jego inicjatywy tworzenia miasta otwartego, walczacego z ksenofobia i wykluczeniem. Za dobry przyklad milosci do zwierzat i walki o polepszenie wroclawskiego powietrza.
Ludzie sie ciesza, bo sa obecnie prowadzone olbrzymie inwestycje budowy dwoch nowych linii tramwajowych (Popowice i Nowy Dwor) ktore wygodnie polacza te osiedla z centrum miasta, ktore skoncza sie pod koniec pierwszej kadencji pana Sutryka.
Miasto pieknieje w oczach, prowadzone sa remonty kamienic w tempie, ktpre do tej pory nie bylo we Wroclawiu osiagalne. Wraz z remontami budynkow, zazielenia sie i buduje parki kieszonkowe, zeby mieszkancy mieli swoje male oazy spokoju.
Przez lata doprowadzono niestety do zaniedban infrantruktury tramwajowej, ale na szczescie wygospodarowano w budzecie duze srodki przez najblizsze lata na wyeliminowanie tych nieprawidlowosci. By wroclawska komunikacja publiczna funkcjonowala na zdecydowanie lepszym poziomie.
Za kadencji Jacka Sutryka kupowane sa nowe, klimatyzowane, niskopodlogowe autobusy. Kupione zostana takze nowe niskopodlogowe tramwaje, obslugujace glownie wspomniane przeze mnie nowobudowane linie tramwajowe.
Wroclaw jest obecnie na 3 miejscu w Polsce pod wzgledem nowoczesnej powierzchni biurowej i na tym nie poprzestaje. Nowe inwestycje zalewaja miasto, wreszcie zabudowywane jest Centrum Poludniowe.
Wyburzono estakade na Placu Spolecznym i w niedalekiej przyszlosci, po wyburzeniu drugiej, plac ten bedzie gotowy do konkursu architektonicznego na scalenie tych terenow z reszta miasta, by przywrocic przedwojenna ciaglosc zabudowy.
Miasto odwiedza coraz wiecej turystow (dla ktorych budowane sa nowe hotele i aparthotele) i co najwazniejsze, do miasta przyjezdza coraz wiecej ludzi chcacych sie tu osiedlic. Wielka grupa obcokrajowcow potwierdza tylko, ze jest to specjalne i dobre miejsce dla kazdego.
Mam nadzieje wroclawianie, ze jestescie zadowoleni, bo bedzie tylko lepiej!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Zdjecie uzytkownika Lulek89
#wroclaw #takaprawda #oswiadczenie
źródło: comment_15809195163cv3VwfPg7UhDuumV2ly0c.jpg
Pobierz@Jud-Suss: Spoźnione o 10 lat
Komentarz usunięty przez moderatora
brak jakiejkolwiek konkurencji
@mroz3: Brak na ten moment, a do wyborów jeszcze troszkę zostało, więc może ktoś wychyli łebek.
Zresztą kurła. Ty miałeś startować więc się nie wydurniaj :P
Chodziłem na spotkania z MPK i z Tumw ale z nimi się nie da rozmawiać. Tam dopiero jest dramat z otwartością.
Polecam dysksusje w miarę sensowna. Argument najczęściej rzucany - w Amsterdamie się udalo. W Kopenhadze też. Zero myślenia że Wrocław wygląda
@Darth_Gohan: myślę, że wypok efekt zadziała i tym razem i @mroz3 dostanie taką kampanie że sie Jaca zesra do kuwety.
Poza tym łap plusa za zaangażowanie :)
Ma swoje plusy ale to nie są zupełnie rzeczy wymienobe w poście otwierającym.
źródło: comment_1580934175Zb2OwPdG4CyJ8yJUQSOVG8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie wchodzisz w moje kompeyencje ale nazywasz mnie piekarzem. Ciul że nowy wladca światel w MPK się ciul zna, ważne że miał fajne funkcje.
Jak Ty twierxzisz że p--o w Pod Latarniami jest tanie i dobre to radzę wyjść poza rynek. Doznasz