Aktywne Wpisy
Zoyav +135
pamiętacie te mroczne czasy, kiedy microsoft zapragnął podbić rynek smartfonów i powstało największe, niefunkcjonalne gówno o nazwie windows phone, które bardzo szybko zdechło śmiercią naturalną?
(tak, miałam tę nieprzyjemność używania pożyczonego telefonu z windowsem od ciotki przez tydzień jak mój htc był w naprawie i to był jakiś koszmar)
#heheszki #nostalgia #wspomnienia #telefony #smartfon #windows #microsoft
(tak, miałam tę nieprzyjemność używania pożyczonego telefonu z windowsem od ciotki przez tydzień jak mój htc był w naprawie i to był jakiś koszmar)
#heheszki #nostalgia #wspomnienia #telefony #smartfon #windows #microsoft
chud +4
Mam bombelka 0,5 lvl i trochę martwię się o jego głowę, tzn. kształt i potencjalną plagiocefalię. Pytałem lekarki, ale mówi, że jest dobrze, żeby jeździć obserwować. Czy jest może na wykopie jakiś pediatra lub inni rodzice by ocenili, czy jest tu wszystko w porządku?
#dziecko #dzieci #lekarz #medycyna #pediatria #ojcostwo #tatacontent
#dziecko #dzieci #lekarz #medycyna #pediatria #ojcostwo #tatacontent
#polityka #bekazpisu
Będzie orzekał? Żaden majątek nie jest bezpieczny.
@ediz4: O, pan Nawacki. Jak się czuje człowiek, który nie umiał nawet nazbierać 25 podpisów pod swoją kandydaturą do neo-KRS?
@VaPowaty1973: Zdjęcie w zachodnich mediach, gdzie sędzia jest siłą wynoszony przez policję xD
Tutaj SN fajnie wyjaśnia o co chodzi z KRS. To podstawa do zrozumienia tego sporu (w wyroku strona 6 ust. 11)
http://www.sn.pl/sites/orzecznictwo/orzeczenia3/iii%20po%207-18.pdf
1. KRS robi się polityczne
2. KRS wybiera sędziów SN
3. Spór o to czy KRS jest zgodny z Konstytucją (niezawisłość i trójpodział władzy)
4. Pytanie do TSUE
5. TSUE mówi, że polski sąd ma to rozstrzygnąć
6. SN mówi, ok