Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@terrarek: Ale super! dawaj AMA jak w ogóle do tego doszedłeś zawsze mi się marzy taka podróż i zawsze czytam z ciekawością takie posty jak twoje marząc, że w końcu uda gdzieś wyjechać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vanderwill na weselu prowincja, taka max to 8 była, ale w stolicy kambodżanki bardzo ładne, niektóre serio górna półka, ale niestety takie zazwyczaj pracują w barach jako kobiety do towarzystwa. Niekoniecznie jako prostytutki, czasami jako kobiety do pogadania, no ale życia sobie z taką nie ułożysz. W Wietnamie co innego, bardzo dużo ładnych dziewczyn, z dobrych domów i realnie zainteresowanych związkami z Europejczykami.
  • Odpowiedz
  • 0
@mentorwykopu tak wziąłem adres i na pewno coś wyślę. Może nie coś drogiego, bardziej od serca, bo rodzina, u której jestem jest raczej zamożna, nie potrzebuje wsparcia materialnego. A bloga wrzucam bo uważam, że może być inspirujący. Nie zarabiam na tym i pewnie nigdy nie będę, ale jeśli ktoś ma marzenie wyjechać i zrobić podobnego to na pewno mu pomogę bo jeszcze niedawno sam w życiu bym nie powiedział, że spotkają
  • Odpowiedz
  • 1
@Pryksryk trzymam kciuki, że Ci się uda, tak na prawdę najtrudniejszy jest pierwszy krok, decyzja, no i jakieś okno czasowe. U mnie wyszło tak, że we wrześniu, po 9 latach rozstałem sie z dziewczyną, wpadłem w depresję, a myślenie o podróży to moja terapia. Chciałem zawrócić sobie głowę czymś abstrakcyjnym, a do tego dla własnej motywacji, kręcę i piszę, z resztą zawsze to lubiłem. Czuje, że robie coś kreatywnego, możne nic
  • Odpowiedz
  • 0
@Piekny_Krolewicz maruda jestes, nie mogę się teraz skupić bo aktualnie śpię xD jak do rana nie dasz mi znać, że jednak przeczytałeś to postaram ci się to streścić:D mimo wszystko zachęcam:> dobrej nocy!
  • Odpowiedz
@szejas: W Kambodży się daje tylko kopertę z okazji ślubu, 25$ to porządna stawka, wystarczy. Z opisu wynika, że ten gość zapłacił za OP-a, to już sprawy między nimi.
  • Odpowiedz
@terrarek: Mam teraz podobna sytuację co ty miałeś i też staram się myśleć tylko o tym co zawsze chciałem zrobić największą przeszkodą są pieniądze w moim przypadku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz