@Piekny_Krolewicz sorry, nic nie poradzę, staram sie jak mogę jednocześnie nie robie nic na siłę. Jak Ci nie pasuje mój styl to szanuję Twoje zdanie. Tak jak pisałem, dopiero się uczę.
@terrarek: Ale super! dawaj AMA jak w ogóle do tego doszedłeś zawsze mi się marzy taka podróż i zawsze czytam z ciekawością takie posty jak twoje marząc, że w końcu uda gdzieś wyjechać.
@Vanderwill na weselu prowincja, taka max to 8 była, ale w stolicy kambodżanki bardzo ładne, niektóre serio górna półka, ale niestety takie zazwyczaj pracują w barach jako kobiety do towarzystwa. Niekoniecznie jako prostytutki, czasami jako kobiety do pogadania, no ale życia sobie z taką nie ułożysz. W Wietnamie co innego, bardzo dużo ładnych dziewczyn, z dobrych domów i realnie zainteresowanych związkami z Europejczykami.
@mentorwykopu tak wziąłem adres i na pewno coś wyślę. Może nie coś drogiego, bardziej od serca, bo rodzina, u której jestem jest raczej zamożna, nie potrzebuje wsparcia materialnego. A bloga wrzucam bo uważam, że może być inspirujący. Nie zarabiam na tym i pewnie nigdy nie będę, ale jeśli ktoś ma marzenie wyjechać i zrobić podobnego to na pewno mu pomogę bo jeszcze niedawno sam w życiu bym nie powiedział, że spotkają
@Pryksryk trzymam kciuki, że Ci się uda, tak na prawdę najtrudniejszy jest pierwszy krok, decyzja, no i jakieś okno czasowe. U mnie wyszło tak, że we wrześniu, po 9 latach rozstałem sie z dziewczyną, wpadłem w depresję, a myślenie o podróży to moja terapia. Chciałem zawrócić sobie głowę czymś abstrakcyjnym, a do tego dla własnej motywacji, kręcę i piszę, z resztą zawsze to lubiłem. Czuje, że robie coś kreatywnego, możne nic
@Piekny_Krolewicz maruda jestes, nie mogę się teraz skupić bo aktualnie śpię xD jak do rana nie dasz mi znać, że jednak przeczytałeś to postaram ci się to streścić:D mimo wszystko zachęcam:> dobrej nocy!
@szejas: W Kambodży się daje tylko kopertę z okazji ślubu, 25$ to porządna stawka, wystarczy. Z opisu wynika, że ten gość zapłacił za OP-a, to już sprawy między nimi.
@terrarek: Mam teraz podobna sytuację co ty miałeś i też staram się myśleć tylko o tym co zawsze chciałem zrobić największą przeszkodą są pieniądze w moim przypadku ( ͡°ʖ̯͡°)
Mój komentarz nie ma też nic do twojego „stylu”. Spoko, nie chcesz streścić to nie. Po prostu nie przeczytam i elo ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
No przecież napisałem w pierwszym komentarzu „tl;dr?”, co miało znaczyć, czy wrzucisz streszczenie :D
Nie przejmuj się. Zapomnijmy o tym. Dobrej nocy :)