@terrarek: Super! A te polaczki co pisza, ze kijka powinenes chociaz wystrugac jako prezent to ci sami ktorzy daja puste koperty na polskich weselach. Tylko teraz tacy prawi i pierwsi do pouczania,
@terrarek: Fajna historia, ale zawsze mam mieszane uczucia jak czytam coś takiego:
Dotarłem do Kampon Svay około 12. Hoteli niewiele, trochę przekraczają zakładany budżet. Udaję się do Lokalnego ośrodka pomocy dzieciakom. W końcu mają słowo LOVE w nazwie, więc na pewno mi pomogą.
ogólnie takie podróżowanie na zasadzie...żebrania jest moim zdaniem słabe. Od razu kojarzą mi sie "begpackersi", którzy wymyslili sobie taki sposób na podróże i często mając kase stoją
@terrarek Jedna z tych historii przez które m ochotę rzucić wszystko i wyjechać szukać przygód. Ale ponieważ boję się wyjść z piwnicy to tylko zasubskrybuję kanał ( ͡°ʖ̯͡°)
@max1983 wiem.co masz na mysli. Na cala wyprawe mam przeznaczone 20 koła, w wietnamie spalem w hotelach hostelach, w kambodzy chcialem sprobowac czegos innego i pierwszy raz postanowilem poszukac noclegow za free, serio. I polecam, cos pieknego, nawet ciul w ta kase. J---ć. Ale to czego doznałem przez ostatnie dwa dni, coś niesamowitego.
@terrarek: >Hoteli niewiele, trochę przekraczają zakładany budżet. Udaję się do Lokalnego ośrodka pomocy dzieciakom. W końcu mają słowo LOVE w nazwie, więc na pewno mi pomogą.
Na tym przestałem czytać, nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby dla własnej frajdy i podróżowanie za grosze jako człowiek z Europy żerować na ośrodku pomocy dla dzieci w kraju trzeciego świata (ಠ‸ಠ)
zacznij najlepiej od "ale inba anony, co sie wczoraj to ja nawet nie"
Zjedz snickersa bo gwiazdorzysz
Świetna przygoda, obyś więcej takich przeżył :)
ogólnie takie podróżowanie na zasadzie...żebrania jest moim zdaniem słabe. Od razu kojarzą mi sie "begpackersi", którzy wymyslili sobie taki sposób na podróże i często mając kase stoją
źródło: comment_1580817281ZH6QeAWkqmANMV8pmbBrD3.jpg
PobierzNa tym przestałem czytać, nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby dla własnej frajdy i podróżowanie za grosze jako człowiek z Europy żerować na ośrodku pomocy dla dzieci w kraju trzeciego świata (ಠ‸ಠ)
Tylko nie żeń się z tą alternatywka bo r---------i Ci życie. Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1580818710CJPl0jpDkASnf4b2COetgu.jpg
Pobierz