Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@Prima_aprilis taaak, ale żeby mieć spokój powiedziałem, że jestem zajęty od razu po przyjeździe. Jedno z pierwszych pytań było o to czy mam kogoś. Azjatkom podoba się to, że jestem wysoki i że mam niebieskie oczy. Często to mówią, w Wietnamie, i tutaj w Kambodży
  • Odpowiedz
  • 42
@szejas może i masz rację, ale ja tam wpadłem tak na partyzanta, że nie zdążyłem nawet o niczym pomyśleć. Ta para młoda, w ogóle była gdzieś skitrana, niewidoczna. Musiałem o nich sam zapytać i dopiero ktos ich skądś przeprowadził, żebym mógł złożyć życzenia. Ostatni jestem do jakiegoś cwaniactwa i gdybym tylko miał czas żeby cokolwiek zrobić lub kupić to napewno bym to zrobił.
  • Odpowiedz
  • 124
@terrarek: mirki to by tam na partyzanta zrobili jakieś DYI prezenty w locie, pewnie podczas jazdy skuterem xD

Nie przejmuj się, z piwnicy to łatwo się mądrzyć
  • Odpowiedz
@terrarek: Mam mieszane uczucie co do Ciebie bananie. Tu nie ma żadnej popieprzonej akcji. Wsiadłeś w samolot w jednym z europejskich krajów i tak jak wielu innych zamorznych Niderlandczyków czy Amerykanów, zwiedzasz azję. Jeszcze tu z partyzanta wrzycasz, niby przypadkiem Twojego bloga. Jedynie co Cię ratuje to że nie najgorzej się to czyta. Ale z cebulą przesadziłeś. Nie tak rozsławia się nasz kraj za granicą. Wzięłeś pewnie adres, to wyślij
  • Odpowiedz