Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
congrats +112
Levi's został zmuszony przez #fifa do zasłonięcia swojego loga na stadionie w Santa Clara bo nie są sponsorem mundialu. Zrobili to sprytnie, tak że logo rozpoznaje większość osób. Dzięki temu zyskali jeszcze większy rozgłos i darmową promocję.
#reklama #kreatywnosc #kreatywnareklama #mundial
#reklama #kreatywnosc #kreatywnareklama #mundial
źródło: images
Pobierz

źródło: comment_NNMc6C0F7n4JR9gyaBIqJyEhTtqjlLi1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale najpierw trochę teorii. Paraliż senny to stan w którym nasz mózg "wyłącza" nam kontrolę nad większością mięśni, w końcu śpimy co nie. Ale nawet podczas snu oddychamy i ruszamy oczami, stąd to straszne uczucie, jesteśmy świadomi, oddychamy, ruszamy oczami, ale niczym innym. Paraliż senny to właściwie taki bug mózgu, oddał nam kontrolę nad świadomością ale nie mięśniami.
Gdy tak się wydarzy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora