Wpis z mikrobloga

• 283
@KreZUSik: ludzie jeśli nie pamiętaj jak dokładnie wygląda logo marki to podświadomie kojarzą nawet takie obrazy. Nie bez przyczyny jesteśmy atakowani z każdej strony reklamami.

Co do prześcieradła, zrobili to sprytnie choć mógł to być też przypadek. Umieli to jednak wykorzystać i światowe media podają to dalej, docierają do milionów ludzi bez żadnych kosztów. Co ważne, tworzy się naturalna sympatia do marki bo wykiwała okrutną, skorumpowaną fife.
congrats - @KreZUSik: ludzie jeśli nie pamiętaj jak dokładnie wygląda logo marki to p...

źródło: 1-preview

Pobierz
  • Odpowiedz
@congrats: aaaa kształt płachty. No faktycznie ja nie skojarzyłem. Nawet jak spojrzałem na wrzucone przez ciebie foto to nie zwróciłem uwagi, że ułożyli ja w jakiś konkretny kształt.
  • Odpowiedz
@congrats kształt mi nic nie mówi, ale może dlatego że branża z koszulkami to nie moje hobby. Za to ciekawi mnie jak to jest, że płacisz miliony żeby być „sponsorem stadionu” i kiedy jest impreza na tym stadionie to każą zakrywać xdddd
To tak jak by PGE z narodowego, musiało być zasłaniane na każdy koncert, puchar Polski, etc. bo nie są sponsorem danego eventu XDDDD
  • Odpowiedz
  • 1
@Mexiii: Jak widać są takie wyjątki uwzględnione w umowach albo FIFA ma mocną siłę negocjacyjną i może wymusić na organizatorach mundialu takie kwestie
  • Odpowiedz
@AtlantyQ: W dodatku dymają nas na tych spodniach strasznie. W USA kupiłem w sklepie Levisa 3 pary 501 za 99,99$ (była jakaś promocja, że jak się 3 pary weźmie to taniej) a u nas jedna para kosztuje ponad 500zł xD
  • Odpowiedz