Aktywne Wpisy

Docent_Jan_Mula +107
Taki obraz wasz wykopki xD
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa

fhgd +719
Jeśli po 8 latach pisowska prokuratura nie postawiła Tuskowi żadnych zarzutów prowadzących do skazania, a telewizja rządowa jedyne co ma na Donalda to archiwalne nagrania z Putinem, manipulacje i kreatywna praca kamerą, to według mnie jest to człowiek godny zaufania
#bekazpisu #wybory #przemysleniazdupy #polityka
#bekazpisu #wybory #przemysleniazdupy #polityka

A lewica i tak powie, że to sprawiedliwe.
#polska #gospodarka #podatki #praca #bekazlewactwa #bekazpisu
@klamkaodokna Pensja minimalna również.
@wjtk123: Są kraje w których
Odpowiednik 1300 złota, co się będziesz ograniczał?
Po pierwsze - nikt w Belgii nie zarabia 1000 ojro, minimalna to 1600. P0lak 2000 pln? Nader często.
Po drugie -
@pan-bartolomeu-dias: ja jestem maksymalnie leswferystycznym korwinista ale z tego co kojarzę zamysł takiego systemu jest taki, żeby podatki zwiększaly się z "przeskokami" poziomu życia
@wykopowynoob: XD bait 2/10, bo odpisuję. Zdajesz sobie mam nadzieję sprawę, że pis jest "prawicowy" tylko z nazwy, a i ta pochodzi u nich sprzed wielu lat? Ich działania są lewicowe, chyba że wysoki socjal jest prawicowy xD a rosną podatki, bo muszą jakoś tę dziurę stworzoną przez socjal załatać
@TypowyRobert:
Trzeba być serio #!$%@? żeby obwiniać za aktualną sytuację lewice, która nie chce mieć nic wspólnego z PISem i od początku z nim walczy.