Aktywne Wpisy
mati1990 +22
w zeszłym tygodniu wyszedł mail do pracowników że od tego tygodnia jest zakazane logowanie służbowym kontem na prywatnym sprzęcie.
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie

erebeuzet +16
Różowa przyjmuje księdza po kolędzie. Ja nje.
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę

źródło: temp_file3575548641992636374
Pobierz
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Masz do wyboru:
1-utna Ci glowe
2-utna Ci
@gorzki99 to mamy dwie partie? myślałem ze 6
a manipulacji to uczę się od najlepszych z neuropy, w sumie fajnie że koleś się tak podpalił
Polacy nie wiedzieli jeszcze, na jakie g---o głosują
@wanghoi: XDDD
To nie jest porada inwestycyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Docent_Jan_Mula: W tych wyborach mamy 2 opcje.
1-rzadzi dalej pis
2-pis
@Gieremek: Miras - inaczej.
Wtedy to spoleczenstwo przerosl zegarek i osmiorniczki. No tak bywa jak sie
- UE karze to Tusk bierze imigrantów
- nie podniosę podatków - kłamstwo podniósł
- nie wyjadę do PE tak kocham polska - kłamstwo pojechał
- zapisujcie się do OFE. muszę zapach dziurę budżetową waszą kasą. bo tak i to nie wasza kasa????
- bezprawie afery z komornikami, czyściciele kamienic, d-------e, Amber Gold
Ile mialas wtedy lat? Pracowlas juz? Bo ja tak.
Mnie tam sie UE i schengen podoba (moze dlatego ze czesto jezdze se pozwiedac inne kraje wiec
@Rudma: Nie zapominaj o seryjnych samobójcach grasujących w weekendy, o Nordstreamach, o radykalnych podwyżkach dla budżetówki, o umarzaniu długu Gazpromowi, o bankructwie polskich firm budowlanych, o Hance co wykupowała kamienice ale jak sprawa się rypła to oddała część hajsu....
@Rudma: nie pamiętasz, tylko łyknęłaś pisowską narrację z połykiem. Doczytaj o czym w ogóle piszesz.