Wpis z mikrobloga

#kiciochpyta #programowanie #programista15k

Mam niby banalne pytanie, ale nie wiem jak się do tego zabrać.

JAK ZAMÓWIĆ OPROGRAMOWANIE?

Potrzebuję do firmy program - mobilny, ale z bazodanowym backsidem i tam jakies inne wymagania.

Jak znaleźć firmę która mi to wykona? Skąd mam wiedzieć ile to POWINNO kosztować?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

hmm, wpisz w google to co bys chcial? np. ' oprogramowanie mobilne' ? wyswietlilo sie na pierwszej stronie 8 firm ktore sie tym zajmuja. a jesli sie tym nie zajmuje to Ci odpowiedza ze nie i tyle?

nikt Co na wypoku nie powie ile to moze kosztowac w oparciu o to co napisales. ale strzelajac cos w okolicy 1k - 50kk - po prostu żadnych detali.
  • Odpowiedz
@Hipodups: Miałem nadzieję że jest usługa albo procedura :) dopasowania wykonawcy do moich założeń.

Ale w sumie to nie jest jest dużo inna robota od kładzenia kafelek - trzeba znaleźć kogoś kto zrobi :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@graf_zero:

1. czy koniecznie musisz mieć aplikacje pisaną pod siebie? może istnieje już rozwiązanie, które spełnią większość wymagań i wystarczy je dostosować?

a więc tutaj na pewno research na pierwszym
  • Odpowiedz
@graf_zero: i pamiętaj ze nie koniecznie na poczatek musi byc to apka - bo wypadalo by miec dwie - android i ios.
moze na poczatek strona www z PWA i obskugujesz w zasadzie 100% ruchu - desktopy i mobilki.
  • Odpowiedz