Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1879
Z ciekawości obczaiłem jakiś program "Tata w tarapatach" gdzie madki Polki zostawiają mężów na kilka dni samych z dziećmi i domem. Potem siedzą cztery lochy i mają bekę z tego jak faceci sobie radzą (a radzą sobie lepiej lub gorzej, generalnie nie jest źle) To ja proponuję, żeby teraz zatrudnić owe panie w zakładach, gdzie pracują panowie i usadzić kilku gości przy piwku i oglądac jak małżonki sobie radzą. Tej żenady długo nie rozchodzę...co ma na celu taki program? #cringe #c---------------a #kiciochpyta
kurlapejter - Z ciekawości obczaiłem jakiś program "Tata w tarapatach" gdzie madki Po...

źródło: comment_AZQZCbMbZiGrsIYpaQj2unc4zq40bFMP.jpg

Pobierz
  • 119
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@_Tequila_: i znów, wyżej napisałem, że głupi przykład rzuciłem (,) co nie zmienia faktu że: jestem za podziałem obowiązków (no ale bez jaj, to nie jest tak że sztywny podział ty to, żona to) ale jak nie mam co robić to coś wykonam w domu żeby było z głowy (pranie, gary itp.) To jest wszystko umowne i ruchome więc bez spiny. Natomiast heheszki z tego, ze
  • Odpowiedz
@Dutch: skrót myślowy wpisujący się w moje „każdy liczy swoją miarą” ;) być może faktycznie jest w jakiś wypadkach sens by jedno zostało w domu... ja sobie po prostu dla siebie nie wyobrażam by być mamą na pełen etat, nie mieć odskoczni w której się samorealizuję i uzależnić się od męża. Ta dyskusja w sumie powinna rozważyć wszelkie przypadki i możliwości i...nie wiem czy nadaje sie na wykop :D
  • Odpowiedz